Rihanna ÄR den misshandlade kvinnan!

"LA-polisen har en policy att inte namnge offer för misstänkt våld inom familjen men flera källor bekräftar nu att den misshandlade kvinnan faktiskt är Rihanna. Detta enligt TMZ.com's poliskällor och vänner till paret enligt CNN.

Källor inom polisen har berättat för TMZ att bilderna som togs på Rihannas skador är 'skrämmande'.
Bilderna visar att hon har skador på båda sidorna av ansiktet i form av stora svullnader och blåmärken. Hennes läpp är sprucken och näsan var vid fototillfället blodig. Tydligen ska Rihanna även fått flera bitmärken på armen och flera fingrar.

Rihanna har enligt samma källor berättat att Chris Brown har använt knytnäven vid misshandeln och alltså inga andra föremål.

Enligt polisen var Chris Brown och kvinnan i en bil då de började bråka. De stannade då bilen, kler ur och det ska ha varit utanför bilen som grälet spårade ur.

Efter att polisen fått ett larmsamtal till 911 hittade de kvinnan på platsen för det påstådda bråket men Chris Brown var inte kvar.
TMZ berättar även att det inte var kvinnan som ringde 911, utan någon i området som hörde henne skrika
Ansvariga på Chris Browns skivbolag på Grammy-galan att de inte känner till incidenten och avböjer fler kommentarer, detta enligt CNN."


Hittde det här på http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=70248

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0