p-piller mot finnar?!

Godmorgon!
Alla sovit gott? hihi.
Men kom på att jag inte berättat om min kompis (hon blir väll fett sur om jag säger vad hon heter här i bloggen?) jo, men hon var hos "finn-doctorn" som jag har döpt det till. haha. Jo då hade hennes läkare sagt att hon skulle sluta med sina gamla fin-tabletter och börja ta p-piller i stället?! visste inte ens att man kunde det? haha. Men jag tycker inte hon ska ta dom, ehem, ännu mer humörsvängningar?! omg, tror jag inte kommer våga vara nära henne då! haha ;)
Men egentligen har hon ju typ bara 2 finnar, som man inte ser?! och hon sminkar över dom. haha, förra gången sa hon till läkaren att hon inte sminkade sig?! ni ska bara se henne! haha, shit vad sur hon skulle bli m jag sa vem det var! :O


kisses <3

Kenza nya kläddesignern?

Hittade just en skin jacka som Kenza vart med med designat, Självklart är det hon som är modell, men kolla in den? http://jofama.se/fashion/


Jag gillar mer svarta skin-jackor! :)

nu tycker jag...



...Att ni ska bli medlemar här! Allt är gratis och det är jätte lätt att fixa poäng! Kan få presentkort på nästan allt från bokia, till Make up store till gina tricot (<33) till Mio och många, många fler!
Så var lika smarta som jag och bli medlem! haha!
Tjänade nyss 22 poäng faktiskt, skulle bara klicka runt på några sidor. Skit lätt! Mycket lättare än alla andra gratis sidor man ska vara medlemar på. Så vad väntar ni på? bli medlemar här här eller  här! ´haha. Men om du blir medlem på någon av mina länkar, så får du 50 poäng när du registrerar dig. Så bli medlemar nu bbys!

Puss på dom som blir medlemar!! :)<33

Mohahaha!

På spanskan;
Josse; Elviz! Följ med. jag har ont i magen!
jag; okej.
Josse: Carina! (läraren) jag har ont i magen, så jag ska gå och ta en tablett och elviz följer med mig.
Carina: Har du ont i magen nu?
Jag: Nej! I morgon fattar du väll?!
Josse o jag: *skrattar*
Haha, hon vart typ skit sur?! men vilken dum fråga egentligen? Mohaha, vilken trevlig elev jag är? (a'



hund bajs stinker!

Hellu sötnosusar!
Alla haft en bra dag? Typ kom nyss hem. hihi.

Svenska - Typ "faktade" om Selma lagerlöf igen. Kul! *ironi* haha, sen så hade vi kul också! hihi! Men innan vi skulle ha svenskan så var vi inne i "skåp rummet" så det stank verkligen! usch! Luktade möglig ost eller nåt. Usch!

So - Typ gjorde ett nuhetskryss. ick 6 rätt av 10 typ. Eller 5? haha, kommer inte i håg. mohahaha.

musik - haha! Först spelade vi typ liite gitarr eller nåt. Sen så skulle vi sjunga, ni vet, några spelar det, andra det och några sjunger? jo, och så var det "i'm yours"  vi skulle göra. Så jag och några nadra sjöng. Fast det var typ bara 1 som sjöng, alla andra mimade, haha, jag med! sen så skulle jag lukta på vickans sko (guud vad dumt det lät?!) jo, för det verkligen stank där med! Så vickan sa att det var hon hela tiden. Så sa jag att det inte var det, så sa hon att hon kanske hade trampat i något? så då skulle jag kolla det. Omg, jag trode jag skulle döö! Det stank verkligen! Hon hade typ trampat i hund bajs eller nåt?! blä.

Lunch  - Ehem? kommer inte i håg vad det var för mat? eller jo! Typ potatis och pannbiff. Usch! Så satt jag med wicki,marie, vickan och johanna <33 hihi, kul var det! haha.

Matte - ahah, läraren vart typ sur?! gud! han lovade oss att vi skulle få gå in i "lilla rummet", sen så började han fråga om någon annan ville det?! Så då vart vi typ sura, och sen så fick vi kanske inte gå till gläntan på måndag?! gud vad trött jag blir? så han typ skrek att vi skulle sluta tjata? ehem, okej?

B-språk - Typ tråkigt? som vanligt asså. Sen s¨å ska vi ha prov innan sport lovet. Kommer få IG-! haha. Sen så hade Josse ont i magen. Så jag fick följa med henne för hon skulle ta en tablett eller nåt. haha. Så skulle vi gå i väg, och så typ skrek jag eller nåt, och då satt det en kille där. Haha!

puss på att det är helg <33

ääntligen liite tid över till bloggen!

Hellu gullungar!
Typ äntligen lite tid till bloggen?
Tringa gick just hem :( Men typ fett med skoj! Såg på film och var ute och gick. Hon berättade om typ någon fett sött kille som hon hade träffat som jag skulle kolla (haha, kommer inte i håg vad han hette?!) Som typ hade lärt sig albanska för hennes skulle eller nåt? super sött ju! :)
Sen så har jag pluggat och städat hamster-bur. Hihi (a'

Och Camilla var inte i skolan i dag, hon hade typ magsjukan och ont i halsen. Och kanske skulle komma i morgon? haha, mysigt! ;)
Jag, Marie och wicki hittade typ massa gamla Bilder på henne och hennes gamla kille i min mobil. haha, skulle rensa den i typ helgen, började vid typ 1 och vid 3 så var jag inte ens "halvvägs" men jag pallade inte mer! hoho :d

Gympa -
Usch, hade typ "redskaps-gympa" eller nåt. Omg, jag typ skämde ut mig?! :S :O Vi dissar gympan tkr jag!

Svenska? - Asså hursäkta mitt dåliga minne? Men jag tror det var svenska? haha. Men jag vet att vi hade det i dag iaf!
Men vi typ jobbade "med" Selma lagerlöf (höll på att skriva "Semla") Ni vet, letade fakta och skit.

No - Haha, ni vet, vi har ju sånt där när man ska skriva om någonting på te.x 2 sidor (fick hjärnsläpp?!) jo, och jag ska typ forska om Zebran/sebran?! :o haha, man får välja vilket däggdjur man vill, och jag väljer dom?! haha! Och sen så skulle wicki ha åsnor, men hon bytte också till Zebror/sebror. Och sen hur stavas det?! Typ står olika överallt! Men ba så ni vet, stavar jag med Z ;) hihi.

Lunch - Omg, kan man få äkligare mat?! Typ satt med wicki och Marie <33 Haha, först tog alla någon gryta, som ingen av oss åt upp, den smakade blä! Usch! Sen skulle jag och wicki ta pasta-sallad, för vi var typ hungriga? så då tog vi liite sånt, men det smakade typ bara paprika, så då ville inte jag ha mer efter en kycklig bit och sen så kom dom med pannkakor, så då tog alla en pannkaka!


Matte - emm... typ ni vet bosse? jo, björn, våran lärare, sa att vi skulle få gå upp till honom i dag, sen så lovae han några andra "eftersom vi var där såå ofta"?! men hallå! Bosse tyckte faktiskt också att vi skulle komma upp dit! (y' Så vi vart typ sura på björn, så vi satt och flamsade hela lektionen typ? haha, guud vad kul det var! :)<33 Men sen vart han skit sur, fast inte på oss då

Engelska - Jag hade ju glömt min mapp hemma, så jag fick skriva med wicki. Och sen så hade vi ju glosor. Fick tbx dom från förra veckan också hade typ 29 rätt av 30. Det tyckte jag var bra (Y) (a' <33 haha.


Sitter här och ser på criminal minds nu. Haha, typ spänande? Men det är ju reklam nu....mihihihi

puss <3



Den här tyckte vi var välldigt kul på No:n ;O




hemma hos tringa <33 :D

Hallå coolingar!
sitter hemma hoss tringa nu, hon är och städar, så jag passade på att blogga lite! :)
Vi ska egentligen plugga, men vi får se hur der blir med den saken! ;)
Sitter och lyssnar på musik! :D<33 (det på videon)


kiss <3
 

Tack tack tack!!! <33

Tack emelie! Jag älskar bloggen, men du, Elviz stavar jag med Z. Men aja.
Jag älskar den! tack, tack tack! <333

Någon mer än mig som älskar min nya design? :)
Aja, puss på den<3

mina nya låtar (a'



Jag tror det var rätt! :)

Jag vann! :D :D <333

Vet ni?!
Jag är skit glad just nu!
Tiatern kom jag just hem och det var skit kul. Verkligen skit kul! I löve it! <333

Sen så såg jag att jag fått en kommentar av emelie, ni vet hon som jag var med och tävlade om en ny design hos? och jag vann!
Och ännu mer glad är jag över att det är ett till twilight-freak i klassen! haha. Så jag fick typ 2 låtar från twilight förrut i skolan? (a' I dag är jag så lat, så jag pallar inte skriva om hela dagen, så sry!

Men nu ska jag vissa er "låtarna och scenerna" som mina låtar är med på! hihi,.

Och så har vi prov i morgon, och läraren sa inte till? så det var en kompis om berättade. Tack gmn! :)<333


Puss <3


Godnatt gullisar!

Vet ni, nu ska jag stänga ner datorn tänkte jag. Så jag tänkte bara säga godnatt och dröm sött. Dröm om mig så drömer ni sötast, hihi (a'
Ska kolla igenom No:n en sista gång och kolla klart på CSI, om jag lyckas stänga av datorn vill säga. haha.
Men gud vad blogg beroende jag har blivit då! eller det känns så. Gör ett inlägg, lägger upp det, 5 minuter senare börjar jag på ett nytt? haha.
Det här är typ mitt 218 eller 219 inlägg *stolt*. Har ju bara haft bloggen i 3 månader typ, men känns som en evighet!
Men jag älskar mon blogg, och puss på dom få som kommenterar!
Tack för att ni ens kommenterar föresten!
You have made my day!
haha, typ alltid om jag får en "fin" kommentar på morgonen, är jag glad hela dagen sen typ! Eller jag är glad tills någon gör mig sur dv.s. haha.
Aja, men bara för att jag skrev så, så slår jag vad om att alla sötnosar som läser min blogg kommer sluta, det är typsikt elviz tur.
Måste komma ihåg att vi har gympa i morgon också. Gud, då måste jag verkligen stänga av datorn nu! Ska ju packa, ni vet jag är en sån "praktisk" människa som packar dagen innan (iaf när det gäller skolan, dom får ju typ damp annars? :'s)
Men nu ska jag gå och packa. Usch, hatar att packa! :o Men ännu värre att packa upp. Fy, usch, blä!
haha.
Och sen ser min säng ganska inbjudande också.
Och så längtar jag tills i morgon! Varför? jo, för då är det en dag närmare thailand, twilight kommer ut på dvd, 4 boken kommer ut på svenska och det bästa... JAG FÅR SNART PENGAR PÅ MOBILEN!!! :D :D :D :D <33333
Ska fixa gratis sms då också. Viktigt! Alla pengar går ju typ åt till sms. Haha, jag är sms beroende. Typ massa med osvarade sms? förlåt om jag inte svarar, men har inga pengar! :(
I morgon ska jag och wicki med ida. Vi ska typ "prova på" teater, fast Ida går redan där.
Och sen så hade dom bara en kille också, men han var inge snygg sa dom :'( buhu! haha!

Oj, vad långt innlägg det vart? skulle ju bara säga godnatt! haha.

Undrar hur många "haha" "fett" "hihi" och alla andra "elviz uttryck" jag har använt här i bloggen. finns ju nästan alltid med minst ett "haha" i varje inlägg? haha. Oj, nu vart det ett till! haha. Men gud, nu måste jag sluta, typ reflex eller nåt.
Jag vet att man kan raddera det, men det pallar jag inte, hur kul blir det då lixom? ;) hihi.

aja, men godnatt, sov så gott, dröm gulligt, dröm om mig så drömer du gulligast (a'

en stor dos elviz chärlek till alla som läser och kommenterar! :)<3



haha xd



Jaa du, vissa är mer lättroade än andra ;)

(fast såå kul är den inte, jag vet...)


Bilder från i dag ("matten")





Haha, som sagt vart det liite mycket flum! xd

Hur man får taylor lautner på kroken!

Jo, vet ni?!
Jag och wicki (eller mest jag, wicki kom mest på saker till varför den inte skulle funka!)
Har kommit på en plan hur man ska få träffa den super duper söta killen med magrutor som heter Taylor Lautner!
Haha, så fett smart asså!

Jo så här gör man;
Först tar man reda på när Robert Pattinson kommer till Sverige! (vi räknar med att Taylor inte är med!)
Jo, och så klär man ut sig till pippi långstrump (alla vet ju vid det här laget att han var kär i henne som barn) och tränger sig före alla andra, så man står längst fram. Sen så måste man ju dra uppmärksamhet till sig, och det är vi bra på! hihi.
Sen så ger man ett kort med oss två på när vi är utklädda som vi skrivit våra nummer på baksidan, och ger det till han, som kanske har så bra humor så han uppskatar oss (!) så han tar emot kortet och visar det för Taylor (kanske när nästa film spelas in?) och han får se våra nummer.
Några minuter senare ringer det i våra telefoner, och det ska vara Taylor som ringer, annars kommer (iaf) jag bli skit sur! haha!


Visst är vi bara för smarta? :d


Skit att jag och Julia (halvkusin) och kajsa har klippt sönder våran pippi peruk. F

äääääntligen hemma!

Hellu!

I dag är det ju måndag! Är det bara jag som tycker att veckorna typ flyger i väg?! redan ny vecka ju!

Spanska - Haha, vi satt mest och snackade? och pluggad, ni vet,jag har ju läxa tills i morgon!
Jo, och så frågade en kompis våran lärare vad snopp var på spanska, men det ville hon inte lära oss, så hon gav oss en ordbok så vi fick leta upp det själva i stället. Haha! Typ samma sak, hon kunde ju lika gärna ha sagt det?

Matte - Jag och wicki satt inte i det lilla rummet som "hör till" vårat klassrum. Omg vad flum vi var! haha. Och sen gick vi lite crazy på mobil camerorna. haha! Tog säkert flera miljoner kort nät vi gjorde miner och sånt, ni vet? eller, wicki och jag tog kort på mig, mest iaf! haha. Sen kom erik in, haha, vet inte varför? så då typ skrattade vi ännu mer, me sen så gick han ut igen. Så då vart jag och wicki fotografer igen! haha.

Möjligheternas tid - Jag läste. Är på typ näst sista sidan? hihi. Sen så fick vi la nusch tidigare, för det var ju kör. Jag är mest med för att någon gång kanske man har turen att slippa no:n någon gång? (a'

Lunch -
Vart lite chilli korn carne *stavning?* och en macka. Satt med wicki, madde, johanna och Antonia. haha, det var kul! (y'

kör -
Haha, våran "lärare" sjöng typ fel? haha, bra "lärare" mihihi. Sjungde typ 2 abba låtar, jonas brothers och typ fler?

bild - Vi skulle målla manga fejs, en kille och en brutta. Min brutta vart hemsk, me killen, han vart heet! haha! i hop växta ögonbryn, hår som såg ut som en av mina lärare(=snuusk!) och skägg i typ hela fejan. fett med het han vart!

No - Vi typ läste i en bok, om massa urdjur och shit! Sen kollade vi i mikroskop (eller vad det heter?) på typ ni vet sånt här äkligt, brunt vatten med massa äkliga, små kryp i? jo, och så var det typ amöbor och sånt. Usch! Jag gillar inte vatten lika mycket nu! :O

LL -
Haha, pluggade NO och drack te (Y)


På bilden; amöba! :S

hoppas jag vinner (Y)

Nu är det såhär att det är en brud som har blogg som heter http://emelielydig.blogg.se/ som är värd att kolla. Hon lottar b.la ut designar, och jag ska såhär vara med och tävla om en skit snyg design som ser ut såhär http://emelielydig.blogg.se/designett/ Som jag älskar!
Jag menar puss munnar och krona, OCH rosa= i lööve it!

Hoppas jag vinner nu bara! (a'

usch!

Vet ni?
ja är nog världens sämsta människa på att plugga!
Jag har läst igenom orden typ 4 ggr nu, och jag kan dom verkligen inte! Och sen så sitter jag här med datorn och chattar med massa kompisar, så jag kan ju inte ba dissa dom! :)
Okej, det är något jag måste träna på!

Pözz<3

Ps; tack "anonym" för tipset vart man köpte den där snygga tröjan! :)

pluggar...

Hejsan!
Sitter här och pluggar spanska nu. har typ 6 glosor till på onsdag? (omg, hoppas det inte är tills i morgon, för då döör jag!)



Hoy - I dag
Por la manana - på morgonen
por la tarde - på kvällen
entre - mellan
!que rico! - vad gott!
el dia - dagen

typ dom var det! Tror det är första gången jag pluggar spanska faktiskt? haha!
XOXO
elviz



Ps; svar till Mikaela;
Jag vet faktiskt inte. men hoppas gör ´jag! Men det borde ju vara med extra material, dom brukar väll inte sälja massa olika? haha, jag vet inte! :)

I går;

Lovade ju att berätta om i går förrut :) Så då tänkte jag göra det nu! :)
(btw, lovade ju att berätta om drömmen med? men jag har glömt den! :O kommer typ bara i håg att vi åkte urnt på massa olika världar, och den sista var det massa stora träd som sprutade brunkräm från H&M på alla som gick förbi och så typ dog man om man vart träffad?)

Jo, men först åkte vi hem till farmor och farfars gamla hus för att ta med farmor (ni vet, farfar ligger på sjukhus?) så åkte vi ner till stan för vi skulle käka lite mat. Vi gick till typ en kinesisk resturang eller nåt? jag åt friterad kyckling med sötsur sås och ris (eller jag fick nudlar i stället) När vi ätit klart åkte jag,mamma och sebbe till coop eller nåt och pappa,sebbe och farmor till sjukhuset för att hämta farfar (han skulle med till lägenheten, han hade ju inte sett den än! :O )
Så vi åkte till nya lägenheten, så farfar fick se den. Han gillade den tror jag, men jag älskar den verkligen! (dumma mig som glömmer ta bilder, men får göra det nästa gång, ska ju snart hjälpa dom att flytta!)

Sen åkte vi alla hem till deras gamla hus för att käka semlor ,dricka sockerdricka och ta ner saker från vindern. Jag och kajsa fick massa ramar (som man kan ha kort i) så nu är det bara att fota! ;)
Sen så hände det väll inte så mycket mer? farfar åkte tillbaka till sjukhuset (han var ju bara hemma på typ någonting som jag inte kommer i håg vad det heter haha) sen så var det typ dax att åka hem!

ja, det var typ det som hände? :)

Och sen så köppte jag såna där som tar bort smink och såna där typ "tvätt-servetter" som också tar bort smink. Det var ju rea! ;D




robert pattinson och taylor latuner på tyra banks prat-show


Oj, tror det vart 2 stycker lika? äsch. Enjoy!

team jacob wrs team edward



"På olika twilightrelaterade sidor kan man ofta läsa om "Team Edward, Team Jacob or Team Switzerland". Det betyder precis vad det låter som; de som tycker att Bella borde välja Edward är med i Team Edward osv och Team Switzerland är helt enkelt neutralt"

(lånade texten av; http://twilightobsession.blogg.se/   )


Haha, jag är lätt med i "team edward"!

vet ni varför?

jo, för då blir det mer jacob till mig! haha, visst är jag ego? ;) :)

Haha, jag och wicki tycker jätte synd om jcob/taylor som aldrig har träffat oss! haha, stackarn!

hmm, undrar om han skulle tycka vi var lika snygga som vi tycker han är`?

äsch, det är inte möjligt! haha
Oj, vad hände med texten? går inte att få normal-storlek?
hoppas det försvinner när jag publicerar det här innlägget!


Omg ;O



Haha, shiet vad kul vi hade den sommaren bby! <3 Jag skrattade fett mycket varje gång jag såg den här filmen i början! :OFast ignorera mitt skratt i slutet!
Det var i sommras, vid våran förra sommar. Och sen när vi skulle gå hem hade wicki skit ont i höften, så hon gick skit konstigt. Och sen var det värsta pervärsa gubben som glodde och typ följde efter oss, så vi vart skit skraja och typ gick så fort vi kunde och så när vi kom hem till mig så stod vi och kollade efter han i fönstret! Haha, men han kom inte ! :D
Sen så såg vi han flera gånger den sommaren. usch, vilken snusk han var!

go britney :)


förlåt...

...Jag kom hem sent i går, därför ingen uppdatering. Och som vanligt så sitter jag i bilen, och kommer på att jag inte ens har rört cameran på hela dagen!
Usch för mig! haha. Men jag glömmer alltid cameran? jaja, jag får träna på det där (y'
Sen så vaknade jag vid 7, för jag hade en jätte sjuk dröm så alldeles innan jag vaknade blödde jag näsblog i drömen, och självklart blöder jag näsblod (:S) när jag vaknar också! ;O
Ska berätta om drömmen i nästa inlägg, för ni förstår; elviz goes crazy på att göra så många inlägg som möjligt per dag! (y)
Vilken bloggare gör inte det lixom? haha.
Och vad tråkig jag har blivit?! typ som mamma? sommnar i reklam-pauser och i soffan. haha!
Jag sommnade typ i soffan vid 10 i går, vaknade vid 11, såg på tv till 12, reklam paus och jag somnade. Mamma kommer in vid 1, jag vaknar och säger åt henne att ta med kajsas dosa in till kajsa (ja, min tv-dosa är ju såklart försvunen i gen! Det försvinner alltid saker när jag städar?! vad bra att alla ) Vaknar i gen vid 7/halv 8 för jag blödde näsblod och sen kunde jag inte sommna om? usch! det gillar vi inte (N)

Var nere och kollade på chihuahor med kajsa förrut, båda är helt kära i den hundrasen! haha. Och så lovade jag henne att när jag hade flytat hemmifrån och skaffat en liten chihuahua baby, så ska hon få sova över hemme hoss mig och gå ut med hunden! haha.

Vilken tur jag har plötsligt! Hahadatan vart typ helt svart, så jag trodde hela innlägget skulle försvinna? :O
haha.

Men nu ska jag ner!
Berättar mer om i går/ Drömmen senare! :)

kiss <3


godmorgon

Hellu.
Har just vaknar, gick och la mig typ tidigt i går :O
Så då vaknar man ju tidigt också?
haha. I går på sista lektionen var jag och wicki typ värsta flamsiga, ni skulle ha sett oss! ;O
haha, vi skrattade åt typ allt!

aja. I dag ska vi till säffle i gen, farmor och farfar ska ju flytta, ni vet? jo, så vi ska hjälpa till. Och nu tror jag till och med kameran är laddad. Det gillar vi :)
Så jag ska ta lite bilder om jag hinner/kommer i håg!

puss <3


haha, jag är elak ;o

Förut när jag,johanna,wicki och antonia skulle gå hem så gick vi och snackade massa skit, ni vet som tjejer gör ibland? ;)
Jo, och så berättade jag om en tjej som jag har typ bråkat med och skit, men hon tror typ vi är kompisar ? :O Och så hade hon tagit massa ego-pix och lagt ut på bdb, där hon ser ut som en idiot. Ni vet, man håller i cameran med båda händerna, tittar rakt in i cameran, hemskt sminkad, fult hår och munnen helt alvarlig?
jo, och så kom hon typ en bit bakom oss. Antonia ba;
- tyst, hon kommer nu.
- oj.
-Säg hej nu elvira!
*hon är typ bredvid/lite bakom oss*
-hej.
-hej.
-snygga bilder du hade på bdb i går! *ljuger*
-tack. *ler och tror på mig? :O*
- Vad elakt elvira!
Sen typ skrattade vi och hade skit kul. (omg, hoppas hon inte läser det här! :O :'s ) haha!
visst är vi snälla? ;)



hellu.

Hejsan!
Vet ni vad jag fick just?
Jo, ett mail från... cdon.com!
man kan boka twilight nu! :D vart skit glad. hihi.
Så puss på det <3


Vi älskar korv!




The girls love big korv! ;)

psst...

Vet ni?!?!?
det är mitt 200 inlägg!
haha. Niice, eller hur?
fett niice ;)             aja.

Kom nyss hem från madde. massa med skoj. hihi.
Ska ni göra senare då?
själv ska jag ringa wicki, nu!
hon är hemma, och jag måset bara veta om hon lever?! hha.

Aja, men fick ett mess förrut, så hon lever ju i alla fall! och det gillar vi! (y' <3

puss på dagen <3


Hellu babes!

Tjo!
Alla haft en bra dag? :)
Själv har jag vart i skolan... läxförhör! :'S
Men vilken tur att jag är så duktig så jag pluggade i går! hihi.

Gympa - Körde badminton, typ "rund-badminton", ni vet som rund pingis, fast med badminton. haha. Sen körde vi basket. Valle, ni vet min gympa lärare? typ sprang han in i mig, omg vad ont jag fick typ i haden och i tån, usch! tyck synd om mig! ;O

Svenska -
Ehem, varken jag eller madde kommer i håg vad vi gjorde, så det måste ha vart något välldigt tråkigt! :O mihihi.

no - Då skrev vi klart frågorna om något skit. haha. Sen skulle jag, madde och wicki till data-salen som ligger typ i andra delan av skolan?Och Madde ba rykte upp dörren, och så satt 9:b där och alla ba glodde på oss. Shit vad piinsamt det var! tur att det var 9:orna, dom slutar ju i år! haha.

Lunch - Usch vilken snusk-mat det var! passa till en uteliggare? haha, elakt! :O Satt med wicki stumpan, som btw är på sjukhus nu :S

so -
Såg på en film, "twister" hette den typ? och sen 5 i 1 så stack wicki, hon skulle ju till sjukhuset i karlstad :S får inte säga varför, men hoppas verkligen att allt är bra! puss, hoppas allt blir bra gumman! <3

Engelska -
Japp, ni hörde rätt! Vi slapp matten! *happy* men det var läx-förhör! Men tror faktiskt jag kan vara så kaxig så jag säget att jag tror att jag fick alla rätt ! :D
Sen skulle vi jobba i "work-booken", och gå när vi var klara! Så vi slutade 10 i 2 i stället för halv 4!! :D

Sitter hemma hos madde nu! :) Lånade hennes systers dator, så jag kunde lixom blogga! Madde ville se "bakom kuliserna" haha *båda skrattar* nu ska vi gå och käka nudlar!


Ni vet att ni älskar mej
XoXo
Elviz

flickan med två ansikten...

... Dog just!
Stackars henne då  :(
men hon fick åka med hem, och enligt "indisk kultur" måste hon begravas innan solnedgången! :O
Och hon hade typ papper i näsan.

Dom tror verkligen att hon var en gud! hennes morbror elle nåt sa just;
Hon lurade oss! Vi trodde hon var här för att stanna, men hon lurade oss!

Haha, som om det är hennes fel att hon dog?
Och prästerna vill inte begrava henne för hon var från ett lägra "kast" eller nåt.
Oj, nu ändrade han sig! haha.

film-tjejen med två ansikten


Asså det gick typ inte att ha i samma "inlägg"? strange...

tjejen med två ansikten.

Hellu.
Jag har inte pallat uppdatera i dag, så ni får förlåta mej? :)

Men nu på tv:n är det en liten bebis på 6 veckor. Med två ansikten?! omg! :O
Vad hemskt!
Och dom tror typ hon är någon gud? Dom fick typ massa besökare varje dag, för alla ville se på den "nyfödda gudinnan".
ursäkta, men hon är inte ens särskilt söt heller? (hoppas ingen tar illa upp? :S )
Fast hon måste ju vara välldigt smart? dom sa ju just att hon hade två hjärnor? coolt. haha.
Men då kan man ju typ ta av ett ansikte, och sätta på en annan kropp? fast det går ju inte, kom jag på :'S
haha! Elviz goes smart!
Men tänk om jag hade två huvuden, då skulle det aldrig bli tyst? :O haha, jag brukar ju inte ens vara tyst nu, med ett huvud. d kan man ju typ sitta och snacka med sig själv;
-Vem pratar du med?
- mitt andra ansikte.

haha.
Men manen ville ju typ inte ha henne först, men det ville mamman! hon vägrade lämna bort henne eller vad dom skulle göra.

Usch, stackars barn. (Omg, lät ju som mormor eller nåt! :s *skäms* )


Visst ser det ut som hon har en mage med en navel på eller något mellan ansikterna?

äntligen

Halloj.
Äntligen funkar blogg.se. Har inte kunnat logga in förssän nu! eller hela datron har ju vart seg. kunde inte ens logga in på msn? :O
Så jag fick starta om datorn innan jag fick riktig damp på den. hihi.
Så, i dag var jag ju såklart i skolan :S
Haha, alla ba; va var du för sjuk?
ja ba; magsjukan.
Dom typ backa undan, ja ba;
fast jag stannade hemma i 2 dager ien helg för att kolla så jag var frisk.  
Sen så levde alla lyckliga i alla sina dagar (a' haha!


B-språk - Jag och wicki fick ett varsitt klock papper, för dom andra hade redan gjort det. Sen så typ satt vi och gjorde det. Sen så började våran lärare skrika och shit på killarna :O Typ att dom aldrig kan vara tysta och att hon borde hämta extra hjälp till dom. Jag och wicki börjar seriöst fundera på att gå och snacka med rektorn om att byta lärare? Och man fattar typ inte vad hon menar i bland? eller ofta då...

Matte - Jag, wicki, linn och johanna gick upp till gläntan. Och vi har typ dissat bråk och börjat med geometri! :O och sen ska vi ha han nya läraren typ "för alltid"? haha, det suger verkligen fett mycket att vara sjuk!! missar allt? träffar ingen?
men man får ju sova! :) och det gillar vi (Y)

Mörjligheternas tid -
Först skulle jag läsa, men sen fick jag något häfte av maria om det vi gör i so:n, så jag pluggade liite, det är tills i morgon :'S Fast jag och wicki satt mest och flamsade, hihi.

Lunch - Satt med wicki, marie och milla (a' Marie och wicki älskar korv ;) hihi. Fast jag och wicki satt oss mest där för det var en fett jobbig människa som stod och väntade på oss! :S haha! Men det funkade ju! ;)
Sen så var det hål timme, ingen bild :) Läraren var sjuk.

no - Den började typ mitt i rasten/hål timman så vi skulle få sluta tidigare (a' Vad väljer man lixom? vara i skolan en timma, eller gå hem tidigare en timma? lätt hem ! :) Vi såg på någon film som hållde på i en timma, och jag lärde mig ingenting! haha. Kanske det var för den verkligen sög, eller för att jag och wicki satt och "chattade" och skrev till varande på typ 2 hela A4-papper? någon av dessa andledningar måste det ju bero på... ;)

stan -
Wicki, värmlands största pluggis (haha, elak jag är) ville ju såklart gå på läxläsning! :S Så slutade no:n 20 i 2, och LL började kl 3. Så vi drog ner till stan en stund. Och så var Linn med inne på Jc (a' fast vi mest gick runt och kollade.

LL - Vi typ kom dit 15 över 3? haha. Gjorde so:n. hihi (a'

Fixade pass -
Efter LL:n kom pappa och hämtade mig, och wicki hängde också med, så vi skulle ner och ta pass, vi ska ju till Thailand, på lörd./sönd. är det 8 veckor kvar! (a' Så vi åkte ner till polishuset och så typ fick jag ta mitt först. Först skulle man ställe sig på nån svart sak, kolla in i "kameran" och typ smila, kunde ju inte direkt posa ;) haha. Halva ansiktet med på passet, hett! haha.
Sen så bla bla bla, pallar inte berätta! ;)

sen så typ hände massa mer, men puss <3


Hemma!

hajsan!
I dag har det vart dålig uppdatering, för jag har vart i säffle hos farmor och farfar.
först åkte vi (såklart) dit, hem till farmor och farfar. Sen så åkte vi till deras nya lägenhet, dom ska flytta! Fast typ till ett ställe som ligger 10 minuter bort? en 4 rumare, som var fett nice! skit snygg! vill också ha en sån! Fast dom sa att jag fick komma och hälsa på (a' hihi.
Sen så kom jag på att jag skulle ta kort på den fiina lägenheten, tror ni inte att batteriet var slut?! självklart! typiskt elviz-otur! haha.
Sen så åkte vi till farfar på sjukhuset. Han hade typ något med knät eller nåt, kommer inte i håg. Så vi typ pratade. eller pappa, farfar, farmor och mamma snackade. Jag fattade lixom ingenting! massa snack om pengar och axier 
*stavning?!*  så jag fattade ju såklart ingenting!
Sen så åkte vi hem till farmor och farfar i gen(fast farfar var kvar på sjukhuset) och käkade mat och glas. mums! :)
Sen åkte vi till lägemheten med lite saker i gen, sen till farfar på sjukhuset och gav honom en tidning, expressen! haha.
På vägen hem lyssnade jag på typ 2 låtar? haha, jag är nog latast i världen, orkar inte ens byta låt! haha.

Så när vi kom hem fixade jag en ansiktsmask och sånt där :)
Måste ju vara fräsch i skolan i morgon! hihi.
Ska gå och tvätta bort den nu!


puss<3


godmorgon

Hellu.
har nyss vaknat, så sitter här och ser på mtv. Rihanna, rehab. Tror jag den som spelas nu heter.
Vet ni vad jag drömde i natt? jo, att jag var på någon ögonbryns kusch *stavning?!* för dom skulle vissa hur man fick dom snyggaste brynen. Så man skulle typ raka av sig dom och sätta på med supr lim. Så det var ju skit bra, för då kunde man ju göra det när man väntade på bussen, mitt på dans golvet eller varsom helst! och om det vart fel, var det bara att raka av dom i gen! Sa dom. Haha!
Linda åkte ju ut i går på lets dance. Det var bra! Tycket att nästa gång ska Elisabeth eller Carljan åka ut! Usch, gillar inte dom! haha.


puss<3


min dröm;

Såg att jag inte berättat om min ganska sjuka dröm?
Får jag väll göra det nu då! ;)


Jo, först var jag,pappa,sebbe och kajsa i stockholm, för vi skulle på någon presskonferans som "Kissie" skulle ha, sen så såg vi på en lapp att det var i göteborg, så då satte vi oss i bilen och åkte dit! Sen så gick vi till ett varuhus, som var helt öde!

Så gick vi in till en smyckesaffär som hette "CDon.com" och där inne stog "kissie" och en av hennes kompisar! Så hon började prata med mig, och jag stamade som en idiot! Piinsamt! tur att det bara var en dröm! Sen så gick vi med henne till en proppfull globben där hon skulle ha sin "Preskonferans", och när hon väl var där uppe på scen så började hon babbla på om att hon hade träffat ett jätte gulligt fans till henne, som var världens gulligaste tjej, och sen så bad hon mig att komma upp på scenen! Jag vart skit skraj och sprang hem hit till kristinehamn, hem till wicki! Sen när jag kom hem till henne hade hon redan vart hemme och packat åtmig, för vi skulle på klassresa!

Så kom Maria, våran lärare, och hämtade med oss. Så klämde vi in oss med hela klassen i en liten bil, sen kom vi fram till ett litet rött hus, med 2 hästar utanför, som egentligen är wickis hästar, och så var det 2 vagnar bakom som man kunde sitta 4 i samanlagt och en till vagn med en motor på, så kom det ut en gubbe och sa att jag och wicki skulle sitta i vagnarna längst fram och 2 andra killar i vagnarna bakom oss. Så vi satte oss där och alla andra fick sitta på motorn. Så började hästarna springa, och det var lika ostadigt och läskigt som att sitta på elefanterna vi red på, och jag var tvungen att kolla så alla satt kvar hela tiden, för jag var skit rädd för att någon skulle ramla av!

Sen kom vi fram till en grus väg och så var vi licom inburade, eller tja, det var hönsnät längst vägarna. "nedanför" vägen var det vatten och skog. Så sa maria att vi skulle gå ner och mata änderna, som en första utflykt, och jag flipade ut totalt för jag visste att det fanns björnar där nere, så jag började skrika och gråta! Men maria sa att så länge vi inte lät änderna bita oss så vi blödde skulle allt gå jätte bra! Så jag frågade hur änderna skulle kunna bita oss så hårt, så hon sa att dom hade huggtänder. SÅ jag fick panik, och gömde mig bakom wicki hela tiden och började skrika för minsta lilla ljud, sen när alla var nere vid "änderna" så kom det upp och åt upp magen på en av hästarna, så det vart ett stort, äkligt, blodigt hål på hästens mage, så då var vi tvungna att skynda oss, men vi var tvungna att "offra" halva klassen så inte björnen skulle följa efter, så vi lämnade kvar halva klassen! Sen så kom vi fram till en liten by, där hästen låg bakom ett skjul och skrattade av att den hade så ont, och jag grät för jag trodde björnen skulle komma tillbaka, och wicki skrattade för hon hade druckit sokerdricka (?!) Sen så när alla sov, kom björnen i gen! Så jag och wicki sprang hem till mig och upp på ett berg, där 3 vampyrer (dom på bilden, är ju med i twlight, men vad trode ni?! haha!) kom fram och började jaga björnen. Jag grät fortfarande och wicki skrattade typ åt allt!
Så vampyrerna "åt" upp björnen, innan dom började jaga oss! Och wicki skrattade så mycket så hon pissade ner sig, och då stack vampyrerna för dom tyckte hon stank! Oc jag grät för hon hade pissat ner ett par jätte dyra märkesjeans!


Usch, mina drömar är koonstiga!! :O
Kajsa hade också drömt om björnar, konstigt...



Bio snart?

Hellu snyggosar!
Har ni haft en kul dag? :)
Det har jag, eller den har inte vart fett med tråk som alla andra "sjuk-dagar", men det har inte vart latjo lajban ;) hihi.
Men jag vill ppå bio! nu tack! Har inte vart på bio sen "mamma mia"? haha, jag är inge bio människa, jag vet! Men nu vill jag det ändå!
oj, nu börjar lets dance!
Stackars mojje, fått "kärl kramp" sa dom nu! :) Niklas Wahlgren har ju tagit hans plats! haha, kommer i håg när jag var liten och kolla på "nikke och nilla" eller vad det heter. haha!
Magdalena graaf är ju med i år, kommer i håg förra sommaren, läste jag hennes bok! jätte bra! Kommer inte i håg vad den heter, men ändå!
Och Leila Bagge hade ju tagit danslektioner (?!) innan eller nåt sånt! Trodde inte man fick det? trodde det var för kändisar som var fett fåliga på att dansa, men så var det inte!
Och sist måste jag säga att jag tycker det låter så kul när dom säger "Isabella blondinbella Löwengrip" Haha, låter så kul på något sätt. Men mobba inte min sjuka humor nu dåva ;'D

Puss<3 ha en bra kväll! :)<3


Isabella blondinbella löwengrip! x'd

Snyggo man kan va då

Hellu!
I dag sov jag tills jag vaknade ;) hihi. Men det var typ till 10?
sen så tog jag frukost, gick ner och satte mig vid datorn och efter ett tag ringde wicki stumpan :)<3
Pratade i 1 timma? minst. haha.
Men jag börjar på att bli välldigt, välldigt trött på att vara sjuk! ba gå hemma och inte göra någonting? sitta vid datorn och se på film, dricka proviva och te vilket kul liv! :O -.-
Och så vill jag på bio, nu tack! på twilight (a'
ska försöka övertala wicki ;) hihi. Men tror inte det kommer gå... jag är lixom den lättövertalade av oss två! :)
Men fösöka duger!
Hon kanske skulle komma sen, och låna "om jag kunde drömma" boken. Hoppas (Y
Jag lider av osocialitet här hemma! och inga pengar på mobilen gör det bättre! (inte) 
I morgon kommer pappa hem. Han kanske kan tanka min mobil? :) mihihi.

Puss <3




Snyggo han är! kan man bli snyggare? och hans magmuskler gör han inte mindre heet :>

aw :)

Kolla in den här underbart söta lilla chihuahua hanen jag har hittat!


Visst är han söt? han heter bingo ?! inte såå sött. Men what ever, han är redan såld! inte förvånad, vem vill inte ha denna sötnos? jag vill!! men får vänta tills jag flyttar hemmifrån. vilket det är en evighet till!

wii!

Yey, har äntligen lärt mig hur man laddar upp youtube-klipp i bloggen! (Y)
det är bra!
Så ni får förbreda er att bloggen kommer bli överfull av youtube klipp!
Nu ska jag ner och hämta lite te. Låter som jag dricker te och proviva hela tiden ?! :O okej, men det gör jag inte;)


taylor lautner - Apologize


Han är bara såå söt!!

Den här videon var ett skol project som han och hans ex-flickvän gjorde och några polare för ett tag sen! (vet inte när :'$)


goda nyheter (Y)

Hellu.
Goda nyheter (Y)
mamma har kommit hem, med proviva!
proviva med skogsbärssmak!
den var jätte god! godare än jordgubb faktiskt!



Fans ingen bild på den andra :/

Taylor Lautner's nya kropp.

Ja, som ni vet så kommer ju Jacob vara betydligt större i New Moon! Därför har Taylor hårdtränat sedan de avslutade inspelningen av Twilight. Taylor berättar att han började träna dagen efter att inspelningen slutade och han har redan lagt på sig 26kg, han sa även att han ska gå upp ytterligare 10kg!
Bilderna nedan visar hans kropp som den var i Twilight (första bilden).
Kika in på dom andra bilderna på Taylor's nya betydligt större kropp, och han säger att han ska träna upp sig mer! Jises säger jag bara.

Twilight (Det är hans riktiga kropp bara att någon har satt dit "Jacob's huvud istället för Taylor när han har kort hår)

New moon



 

slut! :O

Kriisss här hemma!
eller för mig asså! :O
Min proviva är slut! :'(
och mamma kommer ju aldrig hem!
Hon var lixom på gymmet, så jag ringde för typ länge sen och sa att provivan var slut och att hon skulle köpa med mer! Men hon kommer ju aldrig hem. Hoppas hon inte tog jordgubbs smak bara, är lixom ganska trött på den nu ;)
fast den går ju också bra!
sitter och chattar med 2 till sjuka brudar nu!

btw; wicki har skaffat blogg! fast ingen uppdatering (?!) aja, puss!

http://wickitoria.blogg.se/ kolla in min bbys blogg bby! <3


fortfarande sjuk.

Hejsan gullungar!
Är fortfarande sjuk. Vaknade 7 i morse :S usch.
Och det börjar bli riktigt tråkigt här hemma nu! :O
har kollat på alla filmer och inga bra program. Vilken tur att jag fick 2 till böcker till här hemma på födelsedagen/julklapp!
En gossip girl bok, och en annan som jag inte vet vad den heter. Deluxe tror jag det var!
Sitter här och dricker te.
Te och proviva är typ det enda jag dricker. Och vatten då såklart!
och så har jag hittat en jätte god frukt. litchi!
Påminer så mycket om thailand, första stället vi var på fanns det en liten affär längst bort på stranden, som vi brukade gå til och köpa glass. Fast jag brukade ju ta juicen då! mums!
Fast den var bara god där ute på stranden, den smakade skit i stan! usch, trode jag skulle kräkas!
hihi.
ska ringa morfar sen också, måste säga att jag är sjuk och inte kan komma till secondhand på lördag :/

puss <3


Okej, måste säga att den inte såg såå gott ut på bilden!

hemma och är sjuuk

Hellu!
Vart ingen skola i dag, är sjuuk :'S
Vaknade vid nio, käkade liite frukost och sen har jag sett på tv typ.
Sitter här och dricker proviva med jordgubbssmak och ser på "Muriels bröllop" som jag fck i julklapp/när jag fyllde år men har inte pallar kolla på den.

Hejdå :)

   += :)

Nu ska jag gå och ringa wicki, hon var också sjuk i dag, så jag lovade att ringa vid 1! :)

sjuk.

Hejsan snyggingar!
Gick lixom hem från skolan i dag.
det var 7 tjejer som inte var i skolan i dag (när jag gått hem) räknade wicki och jag ut :O typ alla mådde illa och hade ont i magen :S
Så när jag kom hem sov jag, seda kunde jag inte motstå boken. Så nu är tredje boken i twilight-serien klar :'S
Usch, är ju läänge kvar tills den fjärde boken kommer ut! :'(
Men vet ni vad jag vill?
ha en hund... haha!
 men kommer aldrig hände så länge jag bor hemma ;)

Jag vet att det var någonting viktigt jag skulle skriva, men självklart har jag glömt vad! :O

Aja, skriver om jag kommer på det!

puss<3


nytt program...

...Och det är samma person som gjorde "sex and the city" som gjort det här programet.
"lipstick jungle" heter det ju! :D Första programet vet ni! hihi. Men nu ska jag återgå till tv:n! :) ;)



Bilder från i dag


Wicki pluggar

Mitt te

Haha, hittade detta "konstverk" förrut, längst in under alla mappar i skåpet. Var ju tvungen att knäppa en bild (men det vart ju inte så bra...) ska föreställa en lilla snigel, lövhög och träd

Svenska läxa tills i morgon. Novell av någon som jag alltid glömmer namnet på, haha, och den heter typ "att döda ett barn"

min väska? eller vet inte, tror det är saker som ligger i min väska. Undra vem som tagit detta kort?! :)

Bordet, våra väskor och matte-mappen.

Wicki dricker te

hej...

...Har varit hemma ett tag nu, men datorn krånglar och vill inte ha med mina bilder att göra :O

B-språk -
Hade glömt min nyckel hemma, och ingen lärare var i lärarrummet, där jag har min extra-nyckel, var där, så jag gorde inte såå mycket den lektionen! :'O

Matte -
Fick en ny matte-lärare. Fattade aldrig om han bara var en vikarie eller våran riktiga nya lärare! hihi.
Men jag fattade typ ingenting av vad han "förklarade", försökte förklara en uppgift för mig och marie i en kvart, och jag fattade ingenting :O kanske är lite trög? haha.

möjligheternastid - Läste min bok, kärler & småspik, men sen så ville ju wicki ha en ny bok, såklart ;) :P så jag fick ju följa med henne. Undra hur länge hon har denna bok?! haha! elak jag är :'S


Mat -
Satt med wicki! och sen så typ blåste vi erik, haha! my god vad kul det var! haha!

rast - Oh my god, måste berätta! det var en kille, som gav mig choklad för 60 kronor :O fast jag käkar ju inte godis, så jag sa ju det, han vart typ skit deppig. Men jag sa ju till han i går att jag inte käkade godis...
Kanske borde lyssna lite? ;P hihi.

Bild - Vi fick en ny lärare där med. eller våran "vanliga" bild-lärare ver egentligen bara en vikarie, så vi fick våran "riktigt riktiga" bildlärare i dag. Hon hade vart mamma ledig. Så vi skulle en bild som beskrev oss och vad vi gillade att göra.
Jag och wicki gjorde typ likadana, hihi, och det var maassoorr!!

No - Först var vi med marianne, vi typ tittade i mikroskop (eller vad det heter) på lökar. röd-lökar. haha. jag och wicki trodde det var en grön mask på våran! haha. Men det var typ någonting annat... Jag fattade alfrig vad, men jag tror fortfarande det var en mask ;)

läx läsning -
mama messade och sa att hon kunde komma och hämta oss, så vi gick upp till gläntan på läx-läsning. Vi gjorde svenska och matte :'D Sen så såg jag att kameran låg i min väska, så det vart nåågra bilder i dag!
fast jag och wicki satt mest och snackade skit om allt och alla och sörplade te. haha!

Nu har typ hela eftermiddagen gåt åt till att äta mat, käka glass, blogga, kolla runt på internet och försöka ladda upp bilderna! :O

hihi, vilket liv jag har! ;)

puss <3

godmorgon...

...Sötnusar!
har redan vaknat och käkat frukost! :O
men hur lätt är det att sova i ett hus med 2 små syskon som inte vet vad tyst är?
jo, nästan omöjligt! :O
särskilt om man inte har någon dörr...

Stängde ner datorn vid halv 1 i går typ. Träffade en jätte söt kille på kamrat, hihi.
Så vi satt och chattade ett tag...
Sen när jag lagt bort datorn, så tog jag fram mobilen. hade typ fått 5 sms eller nåt? Fast jag har ju inga pengar...
Ska få när pappa kommer hem, han kommer hem om typ 1 eller 2 veckor? hihi, bra koll jag har på pappa! ;O :)

I dag ska vi bort vid 2, men kanske hinner något litet inlägg innan vi åker? :)

Massa elvira kärler! <3

mobb, men byggare bob.

Asså ni får ursäkta den dåliga uppdateringen! :O
jag har haft full rulle, eller nåt, här hemma.

I onsdags var jag med milla! massa kul asså!
Det var typ en tjej som var värsta divan, och hållde på med milla :O så hade hon lagt ut bilder på hennes och hennes systrar (som var välldigt fula!) så vi var ju tvugna att ge igen lite ;)
så hade hon skrivit ; nu kommer lite bilder på mig och min syster, den som mobbar är dödens!

Så jag och milla skrev massa saker, haha! Så vi typ skrev; Mobb med byggare bob!
Det var det som var det roligaste, och förmodligen den snällaste, utav det vi skrev! :)

Sen i torsdags var jag med wicki sötnosen! Massa kul, asså det är alltid kul med dom, men det är ändå kul att skriva! :)
Vi gick typ ut med eddie och massa flum!!
Och så började skolan! gud vad kul det var att träffa alla! :) har saknat jätte många...

I går städade jag rummet! Fast det var ju efter skolan, som inte alls var speciel, precis som alla andra dagar i skolan!
Alla skol-dagar bara flyger ju i väg!!
Tänk nästa gång jullovet börjar, då har jag redan fått mina första "riktiga" betyg!! :O Cant wait ;)

I dag har jag bara gått runt och slöat! Bytte om kläder vid 3, för då skulle jag med morfar till maxi!

Omg ;O hade panik förrut, mitt älskade smink var helt borta!! :O så jag åkte hem och letade, före jag hade letat här hoss mormor och morfar då, och hittade det verkligen inte!!
Men vet ni?! när jag kom hit igen, vände jag upp och ned på väskan, och vad tror ni ramlade ut?! jo, min sminkväska!! :D  <3
I kväll ska vi äta bakpotatis! mums!!

pussar <3



hej...

...har  vart dålig uppdatering i några dagar nu...
Tänkte skriva lite nu, men då kommer ju mormors och morfars katt, och kan inte bestämma sig om han ska sitta i mitt knä eller på skrivbordet.
Skriver senare när jag inte har en katt liggandes på bordet! :)

sista dagen! :O

Hejsan! :)
Det är ju sista dagen på jullovet i dag! :o började det inte nyss?!
men snart är det sport lov, och då ska jag till tryssil! *stavning?!*
Har nyss käkat mat, innan var jag hos wicki. hade inte träffat henne sen innan jul! :O
Men nu ska jag till en annan kompis tänkte jag! :)

puss <3
hoppas ni haft ett bra loov!! :)

4 boken i "twilight-serien" på svenska!

tänkte bara tipsa om att man kan "beställa" på cdon.com så dom skickar ett mail när den 4 boken kommer ut på svenska!sidan heter; http://cdon.se/b%c3%b6cker/meyer%2cstephenie/s%c3%a5l%c3%a4ngevib%c3%a5daandas-4055210
Den kommer kosta 169 kronor när den kommer ut! :)

Det ryktas att den svenska versionen av Breaking Dawn, "Så länge vi båda andas", kommer i mars 2009. Det är ännu inte bekräftat men med tanke på den enorma försäljningen av de andra böckerna i Sverige så kommer den nog snart.
den är välldigt lång! Den engelska versionen är nästan 800 sidor.
Summit entertainmet som gjort Twilight har ännu inte uttalat sig om hurvida Breaking Dawn kommer bli film eller inte. Stephanie Meyer säger dock att det förmodligen skulle behövas göra två filmer eftersom boken är så lång. Men att Summit kommer göra New Moon och Eclipse är därremot bekräftat. Vi får hålla tummarna att de gör fyran också :)


Godmorgon!...

..Har alla haft en bra kväll? :)
om ni undrar varför jag aldrig laddade upp bilderna i går, så satt jag och snackade i telefon med massa olika kompisar! haha. Så fort jag hade lagt på med en, ringde en annan, eller så kom jag på att jag skulle snacka med den och så! så jag typ bara snackade med kompisar i mobilen i går, och vad skulle jag skriva om det?! hihi...
Aja, Ser på , Mtv nu, just nu är det pink, Sober.

Ha en bra dag!

Puss <3

Fast mina knappar har ju gått sönder/håller på att gå sönder...

Hemma

Hejsan alla folk!
I dag har jag vart i karlstad med mamma och syster!
Cameran måste laddas, men ni får se bilder sen! :)
Fast jag glömde ta bilder när vi var där...

Först sprang vi runt på bergvik, sen ikea och vi åt mat där också, jag tog köttbullar såklart! haha! sen så åkte vi till nån juraffär och sist plantagen!


JAg tror det vart rätt nu? haha.
Nu ska jag ringa en kompis <:  aja, puss!

Btw, dom har ju börjat om med the hills på MTV nu, ser på det nu! :) Skit bra! Började ju se typ säsong 2 eller 3 eller nåt! :)


Bilderna kommer sen...

Hejsan gullungar! :)
vr har ni haft för er i dag då?
Själv har jag vart med vivvi, massa kul! Och jag glömde inte kameran, men glömde att ta kort, haha!
Men dom få bilderna jag kom i håg kommer sen, ska bara hitta usb-kabeln! :)

puss <3


Ska dra nu...

... Eller tja, snart!
Ska va med vivvi i dag! kul, det var länge sen ju!
Ska ta med mig kameran, om jag kommer i håg iaf ;) MEn det får vi hoppas jag gör!
Jaja, och annars får jag ta kort med mobilen!! hihi, men det blir ju ingen bra kvalite då...
Men Omg, vilket tjat det vart om det? ;O
haha.

Aja, men jag ska dra nu! eller jag ska göra mig i ordning och sen dra! :) hihi, vilken skilnad! ;) ;O

aja, nu stänger jag av datorn innan jag kommer på något med onödigt att tjata om!!
hejdå!


Omg, kolla vad olik mig jag var!! ;O


Godmorgon!

Godmorgon sömntutor! hihi...
Sovit gott?
för det har typ jag!! ;)<3
Ska ni göra i dag då? några planer? själv ska jag va med en kompis :)

vet ni vad jag gjorde i går kväll? :)
jag läste ut boken, haha! vilken nörd jag är...
Men jag fick den faktiskt på julafton? eller nåt sånt...
Aja, den var jätte bra! :)

men nu måste jag dra.


puss på er och ha en bra dag!! <3


mm

Haha, har vart inne på så många twilight bloggar nu, så nu ska jag stänga av datorn och läsa lite! haha! :)
boken börjar ju bli bra nu!! :)<3

  (<3)

Min sötnos...

... Är sötare med kort hår, som han har i slutet på andra boken/filmen! mycket sötare!! <3 hihi...

 vrs

Kristen röker på


Aj aj aj .. Inte bra. Kristen Stewart blev smygfotad när hon rökte hasch.
Undra vad Summit säger om det? 

Städat...

Godmorgon!
Vart ett lite sent inlägg, har städat lite och så! :)
Städat och lyssnat på brittan (a) verkar ju nästan som jag bara har den musiken ju?! aha.
Sen så har jag letet nya hörlurare till min ipod. Hittade ett par rosa (dom som är på bilden!)

Visst är dom fina? ska bara börja spara pengar...

kisses <3





har hittat en till snygging! :P

Tillbaka!
och vet ni?!
jag har hittat en till snygging som är med i twilight!!
det är ju såklart sötnosen "jacob black" som han heter i filmen. Han har snygg mage också ;) hihi


Visst är han söt? :)

dagens outfit


tröja - Gina (reeeean!)
jeans - H&M
skor - skopunkten
jacka - Hihi, kommer inte i håg! :'S

3 nyårslöften för elviz blogg år 2009!

. Bilder!

En blogg utan bilder är skit, titta på Kenzas blogg! Supertråkig ju! Att ha bilder säger mer än 1000 ord, dessutom föredrar dom flesta att titta på bilder än att läsa texten, så det vinner du läsare på!

Regel: Minst en bild i varje inlägg!

2. Humor.

Ta inte allting så seriöst, man ska kunna skämta och skojja med folket. Jag går inte in på en blogg för att läsa om barnen i afrika som svälter för det gör jag i tidningen och ser det på nyheterna. Bloggar är för att underhålla!

Regel: Allvariga inlägg ska vara få men länge, kvällstid är bäst att skriva dom på!

3. Mode.

"Modebloggar" är ute, men att bland sin vardagsblogg med LITE mode funkar utmärkt! Då slipper man bara läsa personens "dagbok" dag in och dag ut. Att tipsa om favoritplaggen, ta en dagens outfit någon gång bryter av riktigt bra! Själv gillar jag folk som tipsar om vart man kan hitta dom bästa fynden nu under mellandagsrean..

Regel: Dagens outfit, för all del men INTE varje dag!

brittan på ipoden :)

Hejsan!
sitter här nere nu, laddar över lite musik till datorn, bloggar och yssnar på brittan!
Typ "circus" heter den som spelas nu! :)
ska ni göra i dag då?
själv ska jag städa! :/ det är inte kul! men man får ju ett fint rum och glada föräldrar, det är ju alltid bra!

åå vad jag längtar efter thailad!!
Tänk o ligga i en solstol och bara njuta av solen med en cola i anden! mm. *längtar*´
Jaja, men nu skajag snart byta skiva så jag har måååååånga tar på ipoden, för det gillar v! :)

 

En dag närmare ;)

Vet ni?!
i dag är det en dag närmare 25 feb. alltså en dag närmare twilight kommer ut på film! :D :D :D <3
vet nu hur många bloggar det finns som handlar om twilight?! bara twilight!
Mååååååånga, men här är min favorit twilight-blogg haha! (a' <3

kisses <3


mörra :D

Hejsan!
Sovit gott?!
Jag drömde att jag var med i "the day after tomorrow" :'S
Inte kul, och jag dog lixom flera gånger, men jag "vaknade" ur döden hela tiden! :O
men jag var iaf med där i bibloteket, och jag typ skyddadde böckerna, ibland eldade jag dom, ibland gjorde jag kläder av dom (?!) och ibland åt jag dom! :O
haha, scarry! :)
Hihi, och så somnade jag i soffan i går oxå, olikt mig!

Aja, men ha en bra dag! :)¨

massa pussar! <3//ElviZ

nyårs afton!

Oh my god! ;O
var nyss inne och skulle kolla en sak på min egna lilla blogg, och såg att jag inte berättat om i går?! :O

då får jag väll göra det nu då;

Först stod alla ute i "halen" (kommer inte i håg vad det heter i kyrkan, haha!) och minglade, drack cider och åt salta pinnar. En efter en började mina brudar droppa in, haha!
Sen när alla pratat och så en stund så gick vi in till cafeet. Först pratade Jocke och Lovisa lite på scen, sedan åt vi förrät. Det var räkor och skagenröra i tunnbröd, men alla som inte gillade sånt där äckligt fick tunnbröd med köttbular och gurka! det var gott! (a'
satt vid ett stort bord, men bredvid mig satt Vivvi, kajsa och jozzan! :)
Sen så gjorde vi någon lek, ni vet den här när (i vårat fall) någon stod på scen, ska säga en bokstav och så ska en person´börja sjunga på den bokstaven. Fattar ni?
Dom som vann fick diska, så tur att vi inte vann lixom! :D
sen åt vi "huvudrätt" det var ris (:S) kött och sås. Och annanas! mums!
sen var det lekar och lekar och sen efterätt , marängswish (ni får fortfarande inte mobba min stavning! ;) )
Sen var det några fler lekar, och sen var det hårmodellernas tur. Jag, Vivvi, Moa, Jozzan, janine och 2 till tjejer skulle göra i ordning håret, så det såg kul ut! jag gjorde typ några små flätor och färgade dom rosa och luggen blå (H)
Sen så var det massa mer kul!
Sist var det raketer (<3) Några stycken hade tagit med sig raketer, och det var jätte mysigt! men tror ni inte min kamera fick slut på bateri?! självklart fick den det!
MEn vilken tur att jag hade med mig mobilen! :D
sen så gick jag och tjejerna bort och satte oss och snakade lite. Hihi.
Det här var bara berättat kortfattat, bara så ni vet! :)

men puss på kvällen! :)<3

BTW; ni är medvetna om att jag missade välldigt mycket mer än börjar av filmen för er skull va? ;)<3

:)

Hejsan sötnosar!
Det har inte vart så bra uppdatering i dag... men det brukar det ju inte va i den här bloggen! haha!
eller det har ju mest vart om twilight (<3) men ändå...
Nu börjar en film som jag vill se!
day after tomorow (mobba inte min stavning då va)
Så den ska jag se på.
Senare i kväll (läs; Mycket senare) ska jag soova. haha. sen så måste jag ju läsa i boken (a'
har inte pallat det på ett tag, så det kanske är dags innan man glömmer allt som hänt? hihi. Men dom bökerna är så himla sega i början, händer ingenting, men ju längre man läser, desto bättre blir dom! :)
 



PS; har fått "ta över" (hihi) mammas och pappas gamla kamera då jag varken har pengar till en ny eller den andra som inte går att ladda över bilder, dåligt minne och batteriet tar slut på 3 sekunder! :O
så, nu ska det bli ändring på denna fottolösa blogg och bli massa foton! (om jag har någonting att ta på)

Bra, nu har jag missat börjar på filmen! ;(


elviz tycker du ska vli medlem här!!

jag tycker du ska bli medlem här
Helt gratis, och du kan tjäna i hop till err presentkort på högst 1000 kronor. Det finns massa butiker att välja mellan, allt från kläder till böcker!
så, bli medlemar nu! :)

puss på dom som blir det! <3


Testa vilken Twilight karaktär ni är!

Länken tar er till sidan där ni kan ta reda på vilken Twilight karaktär ni är :)
http://www.gotoquiz.com/which_twilight_character_are_you_5


Jag var mest lik Alice cullen. det stod så här;

Alice is one of my FAVORITE cullens!!! hooray! smart, pixie-like alice is very cocky and, well, just an all around up beat person hooray she is a perfect match with Jasper, too!
 

Det var typ nån liten gubbe i hörnet som sa det! haha.



Lika? haha, nej! eller vad tycker ni`? :)


hihi

hihi, ser ni att jag just gav twilight en egen kategori? :)
är bara några inlägg om dom där, pallar inte leta upp alla! :)


vem är snyggast?

I en undersökning av en amerikansk sida så stod det klart att Edward Cullen utan tvekan var den hetaste 'male member of the Cullens'. Men ganska oväntat var att Carlisle kom tvåa :)

Vad tycker ni? Är det rättvist? :)



Edward; 57 procent av rösterna

Carlisle: 22 procent av rösterna

Jasper; 11 procent

Emmett; 10 procent

jag tycker självklart edward är snyggast! :) ;)

Twilight releasedatum!!

Bekräftat:
Twilight
kommer ut på DVD den 25 februari!
Catherine Hardwicke
har avslöjat att det kommer vara hela 12 "deleted scenes". Låter väl inte alltför illa? :)
jag bara mååste ha!!
bara skriva in det i almenakan*stavning?!* då! ;D





iiii! bara mååste ha!!

btw, kolla in han blondas mage ;)


hihi, försenat "godmorgon" inlägg.

Godmorgon!
haha, var inne och läste andras bloggar, så jag glömde helt bort min lilla blogg! sorry!
Men hade ni alla en bra nyårsafton?! :)
det hade jag!!! :)<3
massa kul med tjejerna!
måste duscha, var "hårmodel" i går, så har massa hårvax och sån här hårspray med färg, hade rosa och blå, haha!
men bilderna kommer om inte kameran krånglar! :'S


aja, puss på er <3

ps; första dagen på 2009 i dag ju! ;'D

RSS 2.0