hoootie!

För att få rollen som Jacob Black i New Moon har Taylor Lautner lagt på 26 pounds i muskler. Det motsvara ca 11,8kg. Taylor lovade att gå upp 30 pounds(ca 13,6 kg) för att få var med. Han är inte långt ifån målet.

För att lyckas var han på gymmet minst två timmar varje dag. Taylor äter dessutom så mycket som möjligt; mycket kött och grönsaker.

Han ser ut att ha lyckats, Grattis Taylor!







Omg!!! Erkänn han är fett hett med sina muskler. (och magrutor ;p) Han är ju mycket snyggare nu än han va innan han "fick" musklerna...jag som inte trode det var möjligt. ((:

Hetast i vår; chinos!


Så snygga. Ska köpa ett par nästa gång jag är i Karlstad (a'

i'm back on track sweeties ((:

Hejj älskliingaar!

Sitter här och laddar över bilder och videor sen söndags. Mina snygga kompisar dansade ju då! ((: Jätte duktiga brudar det där.
Typ gick hem från skolan i dag. Typ fett allergisk, och jag kan typ inte prata heller. Värsta katastrofen eller vad?!
Och sen när jag pratar låter det helt hemskt, och så tar rösten typ slut mitt i en mening i bland?! wtf... ElviZ giller inte våren. Våren är gräslig. Reklamen fastnar ;)
hihi.
MEn nu ska jag ladda bilder och videos här.

puss <3

det är inte alltid lätt att vara elviz...

...Hej bloggen. Hann inte blogga i går. Jag har fullt upp. Nu sitter jag här och chattar... typ massa skit som jag inte tänker ta upp i bloggen. Men jag funderar seriöst på att sluta blogga. Jag pallar ju aldrig. Men nu ska jag fortsätta med mitt liv.

puss ((: <3


Uppdate; Elvis blogg fortsätter, lika bra, bäst och underbar som vanligt!

Its pay back time.

Omg!!
Jag och jossan skulle lixom va med en tönt nu... hihi, fråga mejj inte varför. Men så gick vi in på strandkiosken och skulle köpa tuggumi, då tog han mitt lås och låste i hop våra cyklar :o
Och jag hade lixom nt med mejj nyckeln. Så vi är lixom fett sura nu, för vi fick gå ända hem till mejj, ba för att hämta nyckeln och sen gå tbx, där våra cyklar står. Idiot han är då.
Så vi planerar en hämnd nu. hihihi.
Men han har sånt temperament, så det är inte värt blåtiror.
Då ser vi ut som pao sen, för hon hade fåt en handboll på ögat.
Men det är ju snyggt med blåtiror... not.

puss <3

Dresscode; Söndag



260409

Godmorgon bloggen!
Typ "frisk" i dag från allergin, hoppas jag
(a'
Provade en ny allergie tablet som skulle smälta på tungan. hahhhaha, den var god :$ Den smakade typ jordgubs glass eller nåt.


Vid 12 kommer jossan hit. Vi ska ha fett kul. Vet ine om jag ska börja duscha och nså nu, eller vänta tills halv 10, eller göra det nu när det här inlägget är klart. Dagens problem, eller vad?
Men vi får hoppas att jag kan uppdatera mera i dag. Sen vid 4 ska jag och jossan, sen så kanske Johanna och Lisa, gå och kolla på Linn, Antonia och Vickan när dom dansar. Eller vad Jennifer oxå med? hhihi, vad elak jag är och glömer om hon går i dans eller inte! Men om ni har tur så filmar jag och tar kort i dag. För det gillar vi.
Ska bara kolla om nåt kul hänt på bdb och/eller facebook. Hoppas kan man ju alltid göra!


puss <3





Uppdate; Hade typ fått 3 vännförfrågningar på FB, och typ några kommenterade bilder, plus några gästboksinlägg på bdb :)

jag är trött !

(Jossan)- Vet du vilken paj som blivit misshandlad
(jag)- nej?
(jossan)- Smulpajen!
(jag)- hahahahahhahahaha!




Tila tequila wrs The ikki twins


The ikki twins


Wrs;



Tila Tequila.

Vem kan ha missat nåt av de här programen? eller tja, det är ju samma person, bara det att först hade Tila "a shot at love, with Tila Tequila". Och så valde hon Bobby över Danny, men hennes hjärta vart typ krossat. Så då gjorde dom en ny säsong "a shot at love 2, with tila tequila", Då så valde hon den där tjejen Kristy över Bo. Men hon typ dissa henne o Kristy ba; nej, jag vill inte ha nyckeln. typ när tila redan sagt nejj till Bo. Så jag tycker lixom fett synd om henne!
Sen så går ju första säsongen nu med "the Ikki Twins", eller det är ju tredje allt som allt. Det är lixom vikki och nikki, dom bisexuella(tila var oxå bisexuell) tvilingarna, som jag inte ser skilnad på ?! Som håller på nu på mtw. Eller asså inte Nu utan sesongen går nu, ja , ni fattar.

Så vilken är eran favorit?
jag gillar tila mest ((:

jag lyckades.

Jag lyckades! yey.
Hahah, jag lyckades sitta en hel dag ( i stort sett) i min soffa, utan att nån såg mig som inte är i min familj.
hahahaha, jag har lärt mejj att pollen stavas med 2 L nu, eller så tror jag bara det, eller så skrev Ida fel. Nåt utav dom är det.
Omg, jag vill ha någonting att blogga om. Jag mår inte bra av att vara rastlös eller vad det heter. Skit, nu vart jag törstig oxå, men min cola är ju slut. wtf. Tycka synd om mejj.
Och nu kom jag ju på att jag banatar oxå. haha, vad lyckat det går. not. 
Läste om en kille som gått ner 11 kilo på en vecka, för han inte åt nåt. haha, kanske ska prova? men jag kommer bara glömma bort det, men ändå. Då behöver ni ju inte oroa er, om jag ändå kommer glömma bort det.



Så himla vidrigt ;o


But this girl, she got the perfect body...

i går;

(jag)- Omg vad ont i halsen jag har!
(vickan)- Vad har du gjort då? ;)
(jag)-
va?
(vickan)- VAd har du gjort med din hals, har du gjort nåt specielt...
(ja, vickan o milla)- hahahhhaha!

omg, beyonce är feejjk!?


True or Fejk? vad säger ni?

look at me!


I know y'a love it...

Massa snygga bilder till er babes!

Godmorgon.
Typ alla sovit gott?
jag vaknade nyss, typ fett alergisk mot all den här polen, eller stavas det med två l? haha, ni vet det som är i luften, inte landet. haha, hoppas ni fattar!
 Sitter här och laddar hem Picasa3, för er skull ;)
I want you to pimpi my kort. (hahahha, vad heter kort på engelska? :$ )
I dag tänker jag inte sätta min fot untanför dörren, usch. Jag ser hemsk ut! :o
Wtf, asså seriöst, vilken idiot uppfan polen  (stavades det med två l? hahaha, vad duktig jag känner mejj)

nu ska jag klaga över mitt liv för nån annan.

puss <3

Dresscode; Fredag.


bilder från kvällen med the girls :))


Camilla :))<3

Vickan (s hår) :))<3

hihi, nårgon hade vält våra cyklar när vi kom ut från Konsum. hahah, tog typ evighet innan vi fick upp dom?

Jag vet att ni älskar millas rumpa ;)



Sötnosar! :))<3



har fler bilder, men jag orkar inte.


oups!! (a'

Typ hejj bloggen!
Första gången jag är hemma sen i morse, så det är därför det vart dålig uppdtaering! men typ min dag;

Först var det lixom skola. Typ okej, jag och wicki var fett flum på typ alla lektioner. Och emil är bäst på att likna oss. hahah, och sen på mattelektionen kunde inte jag ett tal, så då skulle jag räkna på mobilen (våran hemlighet ;) ) hahah, men då fattade jag inte hur man gjorde. Så jag kunde inte räkna på minikräknare eller i huvudet. Matte är inte mitt ämne! Och så var det ju prov. Svarade på alla frågor utom 2 frågor. en på b-språk så hade ju jag (självklart) glömt mappen hemma. Så jag och Josse skulle gå och kopiera, men vi sket i det och skolkade i stället. hhaha, vi hade kul :)

Efter skola typ;
Var jag med Camilla och Vickan. Vi hade fett kul (bilder kommer). Sen så var vi liite med Marissa oxå. Sen drog vi ner till stan och käkade (tack wickan älsk.! :))<3)  Sen efter det så typ drog vi till  Andre. haha, vi hade fett kul! men han var fett osocial. Men vi hade mys ändå, tills hans säng gick sönder :$. hahaha, oups! :'s

Kiss on the lips <3

Den sötaste pluggisen ni sett :)


Hejj Älsklingar!!
Typ ska plugga nu, har prov i dag wtf.
Bajs. hahah, råkade radera allt jag skrev innan jag hann lägga upp det, så det här blir kanske bara liite slarv? :))
Tänkte ge er en Dresscode Fredag. Men min USB-Kabel ligger nere, och jag pallar inte hämta den.
För jag är en latis. haha. Ibland fattar jag inte ens hur jag orkar gå upp, eller plugga! men man kanske tjänar på det? hoppas jag iaf. hahahha, inte för att jag bryr mig...
Kollar på vakna med The Voice nu. haha, fett bra (a'

ha en bra dag puss <3
Jag vet att du älskar mig blogg typ (a'


Omg vad gott.

Criminal minds Sweetie.

Hej bloggen!
Kommer i håg när jag var yngre. Jag vågade inte kolla på Criminal Minds då, tyckte det var jätte läskigt. Allt gick bra förutom Criminal mind och navy Csi. hahah. Typ ni vet när man är liten, ska kolla på ett program man inte får kolla på, och så fattar man att man inte borde kolalt på det för det ligger en uppbränd människa i någons soffa? haha, så var det lixom alltid. Och såfort man samlat mod till sig för att våga titta på det igen, ska det vara det läskiga i gen.

hahaha, men nu är jag en stor flicka och vågra kolla på allt. ;) hihi (a'

Nu ska jag plugga, se på Criminal minds och sen sooova. moi gusta my säng. hahah, hur många kan blanda 4 språk i en mening?! jag kan iaf! hahahaha!:d

Men jag vill inte plugga eller sova . wtf?! jag inte vilja sova, haha, jag är sjuk. :) Men jag typ... kan underhålla er då. Berättade jag allt om dagen? typ... ja? eller kanske inte allt, men jag berättar aldrig allt här i bloggen, men vad trodde ni? hahah. Men nu måste jag dra, håret typ måste torkas. viktigt viktigt. Men utsidan är ju allt?
puss <3

Elviz tipsar om kläder till din kropp!

Hej älskliingar!
                                                   Elviz tipsar om kläder till kropp.

Har du stora höfter? & Kanske lite extra hull vid sidorna? Eller mycket kurvor du vill dölja? Satsa på högre jeans då. Höga jeans håller in det extra hullet, och får din kropp att se mycket längre och smalare ut. Det ser mycket snyggare ut då också, och då ser man inte det där lilla extra hullet lika mycket. Använd tights också, det får dina kurvor att se underbart snygga ut, och ditt hull att se mindre ut. Det är super snyggt att ha lite hull & kurvor, men alla tycker ju inte det..

Har du smal midja? Och inga kurvor, är du helt rak & smal i kroppen? Använd vanliga baslinnen med skärp i midjan då, ser super snygg ut, och det är snygg att vara rak i midjan också, för då kan man just ha stora skärp i midjan, som oftast inte är lika snyggt om man har stora höfter.

Har du små bröst? Använd då en storlek större i bh, men ha Push-Up kudde i, så ser brösten både störra ut i kupa, och utåt.

Har du stora bröst? Så använd oftast spända bh:ar utan kuddar, men som är pushBhar. Och ha långa linnen om du har stora bröst, det ser super snyggt ut!

Har du stor rumpa, och liten överkropp & midja? Ha då korta "jackor" eller tröjor. Ha linne, sen så använder du långa koftor osv som slutar vid midjan precis, det märker ut rumpan och ser super snyggt ut!

Är du lite mulligare än dem flesta? Använd höga klackskor, då ser man mycket, mycket smalare ut! Använd helst inte 3cm klackar.. Det ser bara trashigt ut!

Är du lång? Använd då inte klackskor med för hög klack, utan hitta snygga skor utan klack!


Vattenkrig.

Haha.
I dag i skolan på ratsen hade jag och Linn gullis vattenkrig. hahahaha. Fett kul.
Det slutade med att jag hällde vatten i hennes hår så det såg helt fett ut. Förlåt gummsie, jag vet att du läser? (a'

puss :))<3

Hoppas att den ni har vattenkrig med är lika glad som mejj och linn! :d<3

I now...

jag vet att ni älskar mejj och min blogg :)
Så varför dölja det? både du och jag vet ju om det...


Prov :'s

Hejj bloggen :)
Typ liite kul i dag i skolan, men jag tänker inte berätta (a'
Mohhahaha. Jag har faktiskt liite privatliv. haha, vad kul jag har ;)
Men typ fett flum var jag iaf i dag.
Men nu ska jag plugga. Prov i morgon, tyvärr. Massa pluggande! usch.

puss<3

plugg, plugg och mera plugg

Hejj!
Typ hela dagen full med plugg?
först skolan;
Typ trååk! Eller tringa bejbi hade klippt sig, typ kort. Skit söt vart hon iaf. Sen så... massa läxor. Hade tydligen No tills imorgon oxå! om äckel - fästingar!
Och så har vi bad i morgon. Och madde gjorde mig typ skit orolig, för det är typ en vikarie som tittar på en hela tiden, och sist hade han bara gått in i tjejernas omklädningsrum. Usch :'s

åter till plugget! puss<3

Excuse mee, BiiATCH!!

Hejj älsklingar!
Alla haft en bra dag? själv var det en trååk skoldag!
Typ Gympa, Engelska, So, Lunch (snusk mat! ), Klassråd (typ Marianne sa att vi skulle sitta tysta i två minuter, hahaha, vi fick börja om för nån skrattade eller pratade eller nåt minst 10000 ggr!!), Svenska och sen no.
Typ i slutet vart fröken bitchPMS sur på mejj, igen! typ för jag satt och vinkade till Johanna som sitter typ snett framför mejj.
Hon ba; Så nu ska vi sluta, vi ska bara se vad Elvira har att säga?.
jag ba; jag?
hon ba; ja?!
Jag ba; men asså jag typ vinkar till Johanna...
Hon; men det ska du inte göra.
Antonia; hon hatar verkligen dejj!
Jag; jag vet! :'s

kyss :))<3

Omg!! glömde berätta om...

..No:n.
Den var helt hemsk!
Det var ju verkligen jätte kul att ha äckliga räkor i mitt ansikte så jag skrek! (usch, vi skärde i räkor eller nåt sånt där äckeldjur, vi skulle typ kolla på hjärnan och massa äckel! och så hade vi kollat på äckel-fästingar i mikroskop oxå samma dag! äckel-No!!)
Verkligen jätte kul! Så då fick typ våran (hemska) lärare damp på mejj och hon ba; nu får du sänka rösten Elvira!!
Jag ba; okej...? omg...
Sen så kom typ erik och ba; buu. så jag typ skrek.
hon ba; Elvira! Nästa gång jag hör dig skrika så får du gå ut! typ skrek hon över alla.
jag ba: men hallå! Han skrämde mej ju.
hon ba; ja, men det var du som skrek.

Så vaddå, om nån försöker mörda dej, och du skriker så din granne vi säger att det är jag) vaknar, då är det dig jag ska bli arg på?! Wtf! Vilken bitch hon är. Jag hatar henne. Hon kan typ få sluta? (a'
Lixom okej? Vad ska jag göra? förlåt för att jag är lättskrämd och du har nån PMS eller nåt? bitch.

puss :**


Borde stå lärare, och så borde det ju vara en gammal tant. men annars är det ju hon!!

Facebook

Hejj älsklingar!
Typ jjag har skaffat Facebook nu. hahaha, fråga inte varför. var typ, uttråkad? (a'
Men ska duscha nu.
Så acep. om elvira karas har skickat vänblablabla tiller darlings!

kiss :))<3


jossan hemma, jag oxå.

Hejj bloggish. :))
Sitter här och ser på färjan2. Inte för att jag gillar det, mer för att sysselsätta mejj eller vad det heter!
jossan gick typ just hem. :((
Nu ska jag plugga eller nåt, prov på fredag. wtf, det gillar vi ju nt.

puss<3

leka med josse gummsie.

Hejj bloggen!
Sitter här med josse gmn bäjb nu :d
Typ har fett kul!
Sitter och typ... snackar ,ser på tv och typ youtubar oss. haha, vi är bäst lixom.
Men nu ska vi... typ dra.
Sen ska vi kanske se på skräckis oxå :d <3

puss <3

Ha en bra dag, och sakna mejj lagom gullisar! ;)

färga håret?

Asså jag får panik! I morgon börjar skolan!
Och jag har typ värsta beslutsångesten i fall jag ska färga mitt hår eller inte. asså mörkare brun. Jag hade ju lixom det förrut, men då typ sminkade jag mig konstigt och typ hemska ögonbryn, och då var det faktiskt ganska fint. Men jag har typ värsta beslutsångensten!
hahahah.
Men jag ska typ duscha nu, så jag pallar inte mer dator nu.
Kommentera vad ni tycker, färga eller inte? (a'

puss, o sov så gott!! <3

Btw; blir dålig uppdatering i morgon! hinner ju aldrig på morgonen, och så ska jag va med min bby josse efter skolan. Thats niice :))<3


Typ den här färgen?

Izza är bäst typ (a'

Erkänn Izza är bäst typ (a'


Wipeout.

Hejj bbys!
Typ pluggat klart nu.
Fett duktig jag är på att plugga och lära mejj då. not.
Tappade helt intresset när gossip Girl började. But that life!
Men sen har jag skit ont på min häl oxå!
Typ för några (?) dagar sen så typ stängde jag dörren på den, min häl asså, sen så i går typ gick jag in i tv:bänken, så jag typ slog upp allt. shit, usch massa blog var det lixom :s

Sa jag att jag ser på wipeout? haha, har aldrig fattat någonting med det här, men visst...

elviz goes pluggis

Hejj sötnosar!
Typ kom nyss hem.
Men ska plugga nu, So prov! :'s Och i morgon börjar skolan. Usch, fy och blää!
Ska snart till Mormor och Morfar för att fika.
Men nu måste jag plugga, kan inte ett skit av det här!!
Och så självklart börjar DH, jag vill ju lixom kolla på det oxå!
Får väll ta med plugg-sakerna till Mormor och morfar då...

puss<3


Dresscode; söndag!



usch :s

Goodmooorgoon blooggen!
Typ drömde skit läskigt i går, eller i natt då.
Först var det en man som försökte mördade mejj typ flera gånger, han typ sa att han var min gammelmorfar som kommit tillbaka för att döda mejj? (han är död ) men det var det ju lixom nt, för gammelmorfar var ju vit, och han var svart, och typ 20 år? så jag vart typ skit sur på honom och gick därifrån, vi var jue lixom på en gata i Thailand, och jag typ bodde där jue! så han sprang efter mejj, så jag hoppade in i en taxi (en svensk typ?) så vi körde i väg, men när han vände chaufören vände sejj om, var det mannen som ville mörda mig, igen!
Han typ böjde sig mot mig med en kniv, så jag hoppade ur bilen i farten. (jag var typ odödlig eller nåt, jag kunde bara dö om man styckade mig, och tvättade min kropp i tvättmaskin, men huvudet skulle man lägga i en kompis handfat) så jag började gå, men typ kände mejj iaktagen eller förföljd eller vad det heter. Så jag vände mig om, och då går mannen där. Hans ögon var typ blodsprängda, han hade rakad skalle så man typ såg blodkärlen och sen så hade han inga läppar, typ han hade skärtav dom eller nåt. så jag började springa, jag typ kom till en lägenhet, i källaren med massa tvättmaskiner. Sen så kom mannen han ba; om jag inte får döda dig dödar jag din familj!
Jag ba; hur vet du vilka dom är?!
Han ba; jag vet allt, jag vet att din syster 14, din bror 16, din mamma och pappa bor...
blablabla, han typ berättade allt om dom. och så kunde han typ läsa mina tankar.
Sen så tog han fram en kniv och typ började skära mig i delar, men det typ kändes inte? så la han mig i tvättmaskinen (jag var typ med där, i drömen, men ingen typ visste om mejj?)
sen så la han ner mit huvud i en kasse från maxi (?!) och så la han mig i Tringas handfat. Så Tringa började typ skrika när hon hittade mitt huvud och så slog hon fel nummer, så hon kom föst till systembolaget, sen Maxi, netto och typ massa sjuka stället. sen så slog hon nåt mer, och sen vaknade jag.

Usch, läskiga drömmar är inte roliga.
ha en bra dag!


home to stay, for this time ;)

Hejj!
Kom nyss hem typ.
Omg, har haft fett kul!
Först (innan jag kom hem för att käka) så satt jag och tringa här hemma och typ, ja det har jag ju redan berättat om! sen så gick vi hem till henne, och typ så hämtade hon pengar, bytte kläder (bruden hade ju ba en kjol och ett linne på sejj! :o ) och så skulle hennes tremäning med oss oxå. Hon hette typ Leonoa eller nåt, kommer inte i håg. Så då gick vi till sk och köpte pringles. hahaha, vi fick 2 kronor rabatt (a' så då gick vi och kollade om wicki var hemma, har ju inte träffat henne på hela lovet!! men det var hon ju inte... men wickis hund Eddie typ kom ut, då vart Leonoa skit räd. hahha. hon började typ gråta och shit! men hon var ju typ 4? så då gick vi till en lekpark i stället. Varför inte? det är ju vååår!! hahah, fett kul.
sen så gick vi hem till tringa igen. Så då så var det typ massa folk där. Hahaha, alla ville typ ha stutsmattan eller nåt.
Omg, jag skulle lixom klättra över staketet, men det typ brakade (värsta fettot jag är! :o) sen så fastnade jag med foten, så jag ramlade nästan. hahah, fett piinsamt, trodde jag skulle dö. skrattade som... ? skrattade mkt iaf!
sen så fick vi stutsmattan, då var tom med oss. Han gjorde typ en hejaklack till Miranda, och imiterade (eller vad det heter) en kompis till mejj, som är lite... speciel? hahahaha.
asså typ fett mkt mer har hänt! hahaha, shit!
men jag pallar inte berätta, vart fett mycket ändå!

puss<3

haha, jag kanske är gamal nu...

... Mn vem kan låta bli att skratta åt den här? inte den med humor, inte min (sjuka) humor iaf! ;d

home to go

Hejj bloggen!
Kort-kort inlägg här, ska snart ut igen! var bara hemma och åt typ.
har haft fett kul hittills, och hoppas på lika många skratt nu oxå! hahaha.
berättar mer sen.

puss<3


triinga är häär (a'

Hejj!
typ sitter här med tringi stumpan nu :d<3
men hon typ bara pratar i telefon med... en ;)
fett kul att lyssna på, eller inte.
Så jag har typ ett och ett halvt snyggt ögonbryn nu, sen ringde "den". hahaha.

men typ puss <3


bilder från resan, del 2



typ långtailbåt


omg!! kolla vattnet !

ja, vi älskar apor ;)

vid tigertemplet

typ nåt tempel vi tigertemplet

?

pappa gillar att ta kort...

chicken island typ (a' ser ni att det ser ut som en höna/kyckling?

typ chicken ön, igen.

typ sån där longtailbåt, fast med mat på. fans på typ alla öar. eller dom var ju i vattnet...

poda-ön (tror jag)

jag typ gillar att ta kort på båtarna eller vad?

fin strand...

linn gummsie har skaffat blogg!

Den söta Linn har lixom skaffat blogg !
värd att kolla eller vad?!


puss :)<3


du är vad du äter darling!

Hejj igen!
Om man är vad man äter borde jag vara en apelsin just nu. hahaha!
Men när jag var liten trodde jag faktiskt på det. att man vart vad man åt... hahaha, jag var ju så smart! ;)
Så jag vågade typ inte äta, för jag trodde jag skulle bli typ en potatis eller nåt!
det var ju lixom en reklam typ; "köp den här mackan, för du är ju vad du äter!" jag ba; shiet! vem vill bli en macka egentligen?! vem är så dum så man köper den?! shiet!
hahahah.
Ser faktiskt på du är vad du äter med Anna Sciper eller hur hon stavas. Därför detta konstiga ämnet typ. hahaha.

puss<3


äntligen hemma.

Hejj alla söta läsare!
Typ kom hem vid halv 1? men inte pallat blogga..
fick in fett mkt pengar i dag! omg, ni skulle bara veta.
Typ ska dra nu, inte någon bra dag för blogging.

puss<3

godnatt.

Godnatt bloggen.
Tidig morgon i morgon :s
Ska jobba på Sh ju. usch!
men nu tycker jag ni ska drömma söt, och som alla redan vet, gör man det lätast genom att dröma om mig! hahahah.
såå egoistisk är jag faktiskt inte, bbys! faktiskt inte...
Så vi får se om jag hinner med nåt morgon inlägg i morgon. Usch, hemska tanke på hemska morgon. som är fett tidig för att det ska vara helg. Jag ryser! hahahaha.
puss<3

mitt 400 inlägg jue!

Skulle just kolla hur många som kikat in här i dag (tyvärr inte lika "många" som i går...)
och då såg jag att jag gjort 399 innlägg, så då blir det här mitt 400 inlägg jue!
jag vet att jag är duktig som räknade ut det. haha, puss.

sitter hemma hos tringa :)

Hejj!
Sitter hemma hos tringa, men hin städar, så vi typ sitte och skriker till varandra och försöker överrösta musiken.
Så jag fick typ ett mess nyss;

(Tringa)- Vem varre elviz?
(jag)- ett äckel!
(tringa)- din mamma?
(jag) - nejj, ett äckel!
(tringa)- Din pappa?
(jag)- nej! jag sa ett äckel!
(tringa)- *******
(jag)- Ja!! jag sa ju att det var ett äckel!

haha, bästa komunikations grejj ever! you know what i mean! (och sen behöver vi ju nt mobba alla braiga felstavningar jag var så flitig och gjorde ;) )

Akon på högsta volym! hahaha.

puss

Drar till tringa nu, blir bara en liten stund. ska ju till SH i morgon oxå...

puss <3

kändisar utan smink.

image302
Är det bara jag som tycker att alla ser bättre ut i smink? :)

jacksonpotatis *stavning*

Hejj bloggen!
Min tid som städtant är slut nu! hahaha :d
Ska snart ner och äta jacksonpotatis. fett gott, jag lovar! :d

puss på alla som vill typ (a'<3


mammas ser godare ut ;)

stääädddaaaa! :'s

Nu är det dax igen!
usch, nu ska jag städa... igen!
Wtf?!
städar jue hela tiden!
Typ "storstädning" den här veckan, men sen jue redan hemskt ut! :'s
Jag suger på att hålla ordning och reda, jag vet!

puss <3

dresscode; fredag



ner till stan.

Hejj!
Ska med pappa ner till stan nu. kanske lönar sig? kommer på ganska många saker jag behöver... ;)
hihi.

pus <3

4 år kvar...

Hejj bloggen och alla söta läsare!

Typ fick lust att blogga eller nåt?
ser iaf på Jurassic park (1) med bror, fast jag sitter vid datorn och han med guines recordbok *stavning?*
fast jag sitter ju i pyjamas, så ni får fortsätta vänta på dagens klädsel. men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för längre! men vilken nyhet? haha.
Sitter oxå oxh fösöker komma på nåt värdigt att skriva? lyckas jag? ;)
Och i morgon fyller ju kissie år. Typ evigt tjatande? om 4 år så är det min tur att tjata om att det är det här året jag fyller 18. omg, jag längtar ;) Typ skaffa egen lägenhet, chihuahua... haha, min lista är lång ;)
Men med tanke på hur fort tiden flyger i väg, så är det inte länge kvar!
(om jag har tur dvs!)
Men nu tkr jag att ni får kommentera mera!
omg, vad sugen jag vart på kladdkaka. mums, eller vad säger ni? :)
Ska nog ladda upp fler bilder från Thailand. Saknar så mycket så ni vet inte! :)

puss ;*


våra värsta år.

Hejj bloggen! ska snart fixa mejj... ska b se klart på "våra värsta år" och sen en annan film.
så... puss!


vart ligger landet där man böjjer banerna?


Den här låten har jag haft på hjärnan hela morgonen! :o Kanske är för en viss person skickade den på msn? ;)

snygging.

ASOS Striped Pleat Side Jersey Dress kolla vilken snygg klänning jag hittade på asos! fast den skulle vart lite kortare. men det kanske gåt att sy upp klänningar? den kostar iaf 14 £ (typ 140 svenska?)

typ...

...Godmorgon sötnos!
Sitter här i sängen nu. Vaknade för typ 20 minuter sen eller nåt. men palla inte gå upp, så jag låg i sängen. Men nu sitter jag här med bloggen. typ ska gå ner och hämta frukost nu, typ fil och flingor eller nåt. Skit, fick hicka. my favorite thing in the world! not.

puss <3


Godnatt.

Godatt bloggen. Tänkte lägga mej i sängen och kolla på nacy CIS eller vad det heter.
Tack för att ni läser typ. typ mest läsare sen jag kom hem från thailand i dag, så takk!

Puss, sov gott.

Nigahiga



Asså erkänn, dom är fett kul. Jag älskar dom! för att dom är roliga, inte för att dom är snygga. för det är dom inte. Men fett kul asså. Jag dör nästan i bland. hihi.

Satc

Ser på Sex and the city nu. I lööving!
Typ bra program oxå.
Glassen var shit god btw.
Men vem vart förvånad? ;)
puss<3


pizzan dissad, glassen hissad!

Hej bloggen och alla söta läsare!
Jag dissade (faktiskt) pizzan. Det blir glass i stället :) Minst lika gott.
Men sen så finns det ju lika många där! hahaha.
Men jag ville ha en av dom senaste magnum, den ljusa. sist jag åt var det den mörka. man måste ju variera sig! ;)
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med glassen. hihi.

puss och tack för att ni läser (a'<3


Visst är lådan glassen ligger i fett söt? :)

pizza.

Hejj bloggen. Elviz försöker blogga bra och flitigt i dag ;) om man kollar på hur många som vart inne här, så har det faktiskt lönat dej! :)
Så typ välkommna alla nya. (a'

Tror det blir pizza nu ;p Gud vad fet man blir i dag då! ;o
Men vad vill jag ha för pizza nu då? :s Finns lixom läskigt många att välja på. Sen så finns det ju kebab oxå, men det är inte gott! typ ba turk-kebab (asså kebab som finns i turkiet) som är god. hahahah. Så åk dit om ni vill ha god kebab!
Btw, vet ni att jag ska till turklandet i höst?...igen! 4 gånger då. hahah.

puss <3


Bilder från resan, de 1.

Gud vilken dålig bloggare jag är ibland! har gått nästan två veckor sedan vi var där, och inga bilder? WTf! Nu får jag skärpa mej.

(fortfarandra in sweeden)

Andra reseledaren från höger är fredrik från semesterdelarna. och sen kom typ Natalia oxå! (bilden tagen från bussen)

hotelets baksida typ.



Mitt sov"rum"

Den osminkade sanningen :'s

Sebbe, kajsa och Julie. Hon som hade första masage stället vi var på.





pannkakan som han på bilden ovanför gjorde. fett gott! det är nutella på, inget annat ;)

tuk-tuk

Vi på donken.


Dagens shopping :)


Kom lixom på att min eyeliner är slut. Bra att man var nere på stan då! och läppsyl är ju lixom alltid bra att ha, why not?

Semestersvenskar in my <3

Omg vad jag saknar Thailand!
Typ fett mkt asså.
Ser lixom på repris från "semestersvenskar" nu. I miss thailand, vad mer kan man säga?
Verkar lite kul att vara reseledare i thailand. Why not try? kanske någon dag? hahhahaha.
Kom nyss hem från stan btw. Vart baar 2 små saker. ni ska få se! :)


Jajust de. berättade jag såg Fredrik och Natalia på flygplatsen. hahha, fredrik typ log mot mej. bli lagom svartsjuka nu ;)

Mitt hår! :o

Typ var nyss ute och hoppade stutsmatta, eller vad det heter, med sebbe.
vi typ körde... rumpstuts, eller rumparöv eller vad det heter. Ba för jag ville vinna lixom!
Sen så förstördes min frisyr, så jag vart typ skit sur och gick in.
Så nu ska ja kolla på film med han i stället.
mycket bättre för frisyren lixom! ;)

puss <3


fett feta.

Hejj igen!
Kom nyss hem från thai-resturangen. Åt typ buffe *stavning*
Typ vårrullar, kyckling, ris och nudlar (fråga mej inte varför jag tog ris, usch, det var äckligt! men jag tycker ju det om typ allt ris som smakar ris) och så friterad kyckling. dom var fett feta.
Sen så var Marie och hennes kille mike där. Dom är lixom fett söta tsm :) Så jag satt typ och messade liite med Marie, hon satt typ på andra sidan rummet.
hihi.

puss.

Dresscode; torsdag


Känner mej ganska H&M i dag, bara koftan är från typ gina?
 Men visst har jag gulliga strumpor? (a'

Nu ska jag i väg och äta thai-mat!

tänkte bara...

... Ge er en länk till  min bloglovin. hihi.
Elviz goes beroende av läsare, typ (a'
http://www.bloglovin.com/blogg/441646/--elviz-- Finns det nån anledning till varför ni inte ska trycka här?
:)

Nu ska jag duscha.

puss <3
  Bli inte rädda om den ser ut såhär, den såg ut så förrut, bloggen asså :s

i'm going fräsch!

Hejj bloggen.
Nu ska Elviz duscha, sen ska hon fixa sig!
Sen så om ni har tur kommer en "dagens outfit" oxå.

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge.
Btw, någon som vill fixa min bloggdesign lite? (a'

puss <3



Jag och vivvi hade lixom fett kul, såklart!

Jag och vivvi hade ju såklart fett kul!
massa med bilder, men datorn vill typ inte ta emot dom?
bara dom gamla bilderna som jag redan har på datorn typ?
Men vi har lixom bakat tårta vart nere på stan. Jo, på stan, ni vet där vid gymmet, galaxen? där finns det ju en his, så jag och vivvi skulle åka upp där bara för att kolla vad som fanns där?
sen på typ 3 våningen eller nåt så gick vivvi ur. Så jag fick lixom åka upp själv. Läskigt lixom! sen så hittade vi inte varandra, så vi sprang runt och letade typ. haha, måste sett fett kul ut asså! :$ Men vi hittade varandra iaf, fast jag vart sur på henne då så jag tog hennes glass ;)
Och så spelade vi typ "trode du ja" eller nåt sånt där hette det. Vivvi fick äta en tesked smör :'s
Och jag skulle dricka ett glas med vatten och tre skedar kanel i. Asså seriöst, det var skit äckligt! fick lixom kanel i näsan. Usch, äckel spel. men det var fett kul iaf!
Och vi vart lixom bäst på att dansa alla danser som man skulle dansa! hahaha. 
 Jo, och sen när vi var på Maxi höll vi (eller iaf jag) på att flumma sönder. Jag trodde jag skulle dö! Sen så fick inte allt plats i påsen (vi köpte saker till tårtan), så då gick jag och hämtade massa snuttan-påsar (jag kallar dom så, för vi hade sånna till våran kanin, hahah), (ni vet dom där små, genomskinliga?) typ 10 sånna eller nåt? hahaha. Så lixom alla varor och hennes plånbok och småpengarna hon hade fick en varsin påse. omg, jag var typ världens flumigaste?

puss, nu ska jag sura på datorn för den inte vill ta emot bilder! ;(

Blondinbella, otrogen.

Godmorgon bloggen!
Vet ni vad jag just fick reda på?
Jo, Blondinbella har vart otrogen.
Omg.
Vem trodde det om henne lixom? Hon ska ju vara en sån där gullig, fin, perfect tjej hela tiden. Skolan ska gå först och bla bla bla...
Och är det inte hon som har den där "fina flickor röker inte" eller vad det hette?
vilken bra förebild (som typ är det hon vill va oxå?) fröken blondinbella är. not.
Frågan är bara hur arg nils är? det sägs ju oxå att han bara är tsm med fröken löwengrip, för att han (hemsk dåliga) blogg ska bli större. Dom kanske inte är såna små turturduvor ändå...


morning bitches!

Godmorgon!
Typ hemma hos vivvi nu. vi lixom typ vaknade nyss, men jag är jue trött ändå, klockan är jue lixom 9.
Drtömde typ konstigt? att jag var med i twilight eller nån annan film, men den var på en camping vid min husvagn! :o
Scarry!
Sen så tycker vivvi att jag messar för mycket, så hon har stängt av min mobil nu. Och så typ tvinga hon mej att göra det i går kväll oxå. haha, så förlåt om jag är osocial och nt svarar på era mess typ.

puss, ha en bra dag :)

bye!

Nu drar jag till Vivvi stumpan.
Vi ska ha fett kul, och ni får inte vara med ;) hihi.
Sakna mej lagom, darling.

puss.


Lilleman :)


Visst är min hamster the swötast? :)

Dresscode Tisdag



planer for the day!

I dag blir det lixom vivvi, kanske skulle sova över oxå!
men nu ska jag ju lixom duscha och så , måste ju vara fräsch ;)
Ser på typ nåt på 6:an nu, typ Xsena, eller vad det hette. inte direkt för att tv:n får min uppmärksamhet. Min uppmärksamhet går till vad jag ska ha på mig!
Funderar på harem-byxorna, en sjal och så den korallfärgade tishan jag köppte i går.
Ni går bild, i prommisse! *stavning någon?!*

puss på dom som vill <3



Btw, gosh vad tiden går fort! i går var det ett år sen Engla hittades mördad. WTF, var inte det några månader sen?! sakta ner tiden takk, någon? (a'


R.I.P (eller vad man säger) Engla :)


My dream day!

Hejj bloggen!

Har lixom typ just vaknat. drömde att jag fyllde år eller nåt, och jag fick verkligen allt jag ville ha! Plus liite till lixom! ;) så jag fick lixom typ presentkort på alla mina lööving affärer, och så två hundar, en chihuahua och nån annan söt som jag inte vet vade den heter, taylor lautner var här (a' typ massa med filmer och skivor, godis, tuggumi, en egen lägenhet att ha när jag flyttar hemmifrån (?) med möbler och shiet som "uppdaerade" sej själva efter modet och typ massa mer! :)
Vilken bra födelsedag!
Och sen så fyller ju jag år på vintern, men mina föräldrar fixade så det vart sommar, och jag kunde bestämma vädret själv oxå.
My dream life!

  Sen vet jag inte vad den andra rasen heter, men den är fet söt iaf!!

dresscode mååndag.


Too days shopping!


väska från H$M, 98 kr typ (a'

Harem byxor, H$M

3 linnen / tishor typ (a'

jag är tillbaka jue!

Hej bloggen!
Jag har typ inet bloggat på ett tag, jag har typ inte pallat.
haha, och jag är inte bäst på vollyboll ;o

Men i dag var jag lixom o karlstad, och i går var jag med vivvi. Har lixom bilder, ska bara ladda upp dom!
Lixom vart tog alla snygga killar i karlsatad vägen? haha, ser ju aldrig någon längre! sluta gömma er ;o
Sen så kanske jag ska göra en ny blogg, men bara kanske. hihi.

Nu ska jag kolla på Harry potter, typ 1:an, den är på trean nu lixom. så typ skynda er ;) men nu ska jag lixom typ ladda upp bilder oxå. gosh, jag som är såå bra på att göra två saker samtdigt. eller inte. men ja ja.


puss :*


Bilden tagen i thailand lixom (a' elvira saknar...

you spin my head right round!


Haft den här låten på hjärnan hela dagen typ? wtf?!
men lixom lyssna på låten, hittade ingen annan video?

puss.

påsklov, i taket lyser stjärnorna <3

Hejj!

Har påååååsskkllllooooooov nuuu! :d <3 *happy typ*

Typ inga lektioner i dag! :d
Först var det typ samling i klassrummet, sen äta semlor och dricka saft i rastiis (hihi, rasthallen goes rastiis), sen wollyboll *stavning?* turnering. Min klass kom först, om man vänder på det.(asså sist smartisar ;*) haha, men lixom vi 7:or körde mot typ 8:or och 9:or. fettt niice asså, men vi var ju verkligen the best! haha.
Sen typ "nutidskryss" fast "påskkryss". Fick lixom alla rätt. Tyck att jag är bäst lixom ;)
Sen mat, äckel biffar, äckel sås och äckel ris = usch.
Sist var det... BIO med arbetslaget. Såg på "I taket lyser stjärnorna" :d Den var fett bra för att vara svensk lixom. Typ alla svenska filmer suuger (?!) men den här var bra jue!

Sen så var det marken i går. Så det var därför det inte vart någon uppdatering typ. :)
Köppte en ny foundation (men på lindex, inte marken!!). Men man går ju dit för att typ träffa människor?
gick lixom med wicki och Ebba. Jag var såhär kompis med Ebba när jag var typ liten, och sen så kände hon wicki, så nu är vi kompisar igen! :d<3

puss på alla. särskilt gullungen Linn <3 (:


Nu ska jag äta takos, mums!


nyss hemma.

Hejj!
Kom nyss hem.
Har lekt med Wicki gmn ! <33
typ gick till vårat ställe, haha! det vart lixom det i sommras av nån anledning som jag inte tänker berätta. Idiot jag var då. Usch :)

Sen så var det ju (trååk) skola i dag. Ska ha körupvisning i morgon. Kul, eller inte. Haha, tror jag är med i kören mest för att slippa lektioner, men det kan jue vara våran lilla hemlis! haha.
Men sen så fick typ en lärare damp på mej och wicki, för vi typ vart liite too much flumiga. haha. Men det var ju kul. Ba för vi har roliga minnen.
Hände det nåt mer?
hihi.
nej?
Jo, wicki har klippt lugg. haha, dagens nyhet :)

puss <3
(bildet kanske kommer, får se)


Twilight dvd med herr Cullens bitmärke.


Ja, ni ser rätt. Dom har ni fixat så alla Twilight dvd:er i England. Så åk till England, alla som vill ha ett bitmärke från allas vår favvo vampyr. De har tagit avtryck av Robert Pattinson för att sedan använda den på DVD:erna.
Någon som är sugen på ett exemplar?
Men är det bara jag som tycker att detta börjar gå lite väl långt? :)

Utkast: Gossip Girl-stjärnan ...

Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester (Blair Waldorf)  var här om dagen med i "The Late Show with Jimmy Fallon"  som gäst. Även om Leighton anser att hon är väldigt olik sin karaktär Blair Waldorf så erkänner hon att rollen har lärt henne en hel del om mode. Men med tanke på hennes Outfit här om dagen så är hon nog inte fullärd ännu!
Leighton Meester tacksam för Gossip Girl!Kanske inte hennes snyggaste outfit!

Jonas brothers till sweeeden!

http://i43.tinypic.com/14jckqp.jpg
Måste ba vissa er igen, med en bild! Ser ni, dom ska till sverige två gånger. Haha. jag hade jue rätt!

saknad.

Hejj!
skola i dag dåe  :'s
Men ni fattar inte hur kul det var att se alla igen. Alla kan ju ta och känna sej saknade :)
Och sen så ska vi få en ny matte lärare, tyvärr, igen -.-
Wtf?!
Jag vill inte ha honom... den snubben stack jue fram en mask i mitt ansikte i dag. Äckel lärare! Jag kommer få IG på alla hans prov, ba för att jag tycker attt han är sämst.
Men tur att vi får honom i 8:an. Men med tanke på att det känns som vi just började 7:an, så är det ju inte längre kvar!

Och så var det någon som snott mitt lås i skolan. Mys (eller nt). Men det var typ ba mitt sudd som va borta.

men nu ska jag ner och hjälpa mormor göra bebis pannkakor (låter mycket gulligare än plättar jue!). hiihi. Vi ska lixom sova här i natt. Jag som har saknat min mjuka säng hela dagen. Min nya favorit möbel. haha. men alla sängar i thailand var ju så hårda!
Svenska sängar är bättre. Iaf min! :)

puss<3

tänk att ha en sån säng...

(a'

Tänkte bara säga till alla er gullisar därute att nu ska jag stänga ner datron. Så godnatt, och tack för att ni läser. Kommentera gärna, för det gillar vi! (a' ha en bra kväll, dröm så sött!
Dröm om en snygg kille vettja. haha.

kiss on the lips, på dom som vill

the bitch is bak.

Hejsan!
Kom nyss hem.
Mys kväll vart det!;

Först var jag ju med Jossan. Sen kom sötaste vivvi hit, så då drog vi ut.
Vi bestämde oss för att gå till strandkiosken, och då kom mina två babes dit; Tringa och Camilla. Vi hade fett kul, haha, men dom trodde jag hittade på Rock. men det gör jag nt! hihi. Men sen så lyckades jag övertyga dom, hihi.
Sen så satt vi där och pratade, och så ringde wicki. Så hon frågade om jag satt vid strandkiosken, och det gjorde jag jue!
så vi bestämde att hon skulle komma dit. Camillas första kommentar var typ; "håll för öronen, för dom kommer skrika". och hon hade inte fel. hihi.
Sen så gick vi in och satte oss, för Jossans pomfrittallrik hade kommit.
Jag typ ba satt där och väntade på att wicki skulle komma, men det tog typ tid? haha. men vi hade ändå kul, tro inget annat. Men varför skulle vi inte ha det?
Och sen så kom älskling, wicki. haha, omg vad vi skrek! Typ alla som jobbade där glodde. Jag tänkte nästan fråga om deras ögon inte skulle ploppa ur snart? hahahah.
Och sen så typ berättade jag lite om... Rock och den andra, som jag "älskade", hoho.
Men typ fett mys kväll!

Älskar er tjejor! :)<3

ändrade planer;

Det blir ändrade planer; vivvi baby ska komma hit i stället :d
Så då blir det vi tre brudar som ska ragga. hahah.
men typ...
Nu sitter jag här medd josse och lyssnar på Christina Aguileras senaste album, ni vet den med alla hennes hits.
och så snackar vi skit och skvaller oxå!
men vad trodde ni om oss?
Att vi skulle hålla tyst. men dröm vidare babys.
haha.

puss ;*

det vi tjejor is the best på.

Hejj!
Nu ska jag ut med Jossan.
Vi ska göra det vi tjejor är the best på, att ragga killar. haha :d

puss på alla som läser :)<3

lång död orm?


Jag och Jossan skiter ner oss varje gång vi ser den ;o

vilka skor?


vilka skor gillar ni snyggingar bäst? :)

sjöjungfru och jossan :d

Hejj!
Sitter här med den gulligaste Jossan.
Ser på 4:an, om shalo *stavning* som bara har ett ben och ingen f*tta. och så är hon sjock. Men annars ser hon nästan ut som en sjöjungfru, men ingen vacker. Nu är hon upprörd, för hon får inte äta "skräpmat" för doctorn.
och kanske dax för den bruttan att fixa brynen? bara ett liitet tips.
Jag menar om jag såg ut som henne, skulle jag åtminstone vilja ha någonting som folk kan säga är snyggt på mig, men jag har ju fått höra några gånger att jag är utseende fixerad oxå. hihi.
men vem sa att det var en dålig sak, att vara utseende fixerad menar jag?

puss.

Shiloh i egen "hög" person.


Dresscode: söndag


Ser att det kanske är dax att tvätta spegeln?

Cardigan - gina
tunika - h&m
jeans - vet faktiskt inte?...


planer för the day:

Jag ska va med gulligaste jossan!
typ vi ska ha kul.
puss<3

if u seek amy.


här är brittans senaste musik video, till "if u seek amy."
inte direkt för att jag (eller någon annan heller för den delen) tror att hennes familjeliv är sådär lyckligt.

första morgonen i sweedwn nu ra!

Hejsan alla sötizar!

vaknade typ vid sju i morse.
men "enligt mig" så var ju klockan 12 då. så jag kollade på mobilen, och ba; oj!
sen så kollade jag ju på andra klockor (har typ 2 stycken på väggarna, 1 på mobilen och säkert 3 att ha på armen, kan bli galen i bland pom jag inte vet vad klockan är!)
så kom jag jue på att jag glömt att ställa om mobilen. great! klockan är sju!
men nu sitter jag här och myser i MIN egna MJUKA underbara säng, har saknat den fett mkt! hatar hårda sängar, men jag sov ändå bra i thailand.
nu sitter jag här och skriver, men varje gång jag kollar på mina naglar (fick dom fixade i thailand, rosa med svarta blommor och glitter=lööving!) så tänker jag på hon som fixade kajsas naglar; hon hade en stor låda med nagel filar, "pinnar", naglack och typ... allt! och så skulle hon ställa upp lådan, och så tappade hon den! en nagelfil typ fastnade i hennes ben, och så trampade hon en en "pinne" i foten. usch! det såg liite läskigt ut, men det gick bra (tror jag) (:

puss, ha en bra dag! <3


litle miss talkbox!

Heeeeej! <3 ;*
kom nyss hem jue!
men asså jag har haft det så himla kul, så ni fattar inte!
så jag har nästan glömt bort bloggen, nästan!
nu sitter jag här ner kurad i sängen, och fryser (!)
har sovit typ hela vägen från arlanda i stockholm, eller så somnade jag efter att vi käkade i köping? äsch, jag sov mycket iaf!
Sitter här och ser på mtv. hihi. men jag har ju fullt upp med att blogga, och sen blir det ju typ bdb:a, så jag kollar typ nt.
Men vad jag ön ser på, så tro det eller ej, så är det dåligt.
Och jag saknar redan thailand! värmen, maten, shoppingen, en viss kille ;) , alla små snälla thailändare, fruktshakarna, omg, allt!!
men det kommer bilder, det promisar jag!
men nu ska jag bdb:a (om den ens heter så? annars så tkr jag att det gör det nu, och det är ju vad jag tycker som räknas)

puss,

hihi, jag har såhär massa bilder från den här stranden, och när jag lixom typ sitter och possar lite snyggt.

RSS 2.0