Gillar/dissar listan.


1. Rosa! Men typ Daah! Såklart rosa ska vara med. Rosa passar på nästan allt och alla. Rosa läppar, nagellack, kläder, smycken i stort sett allt. Fast rosa hår... det kanske är lite too much?


2.Elviiiz.blogg.se! Kan det bli mer  typ inne att vara jag? Alla älskar min blogg, och alla älskar mejj.

3. Inspire. Självklart snackar vi om parfymen. I lööve it! Ni vet Inspire som Cristina Aguilera har "gjort" mer eller mindre. Den luktar skiit gott. Har den typ varenda dag. MEn den börjar tyvärr ta slut. Och så är den så söt! What more can i say? i'm in löve! hahha. Nejj, men jag älskar den. Rekomenderar den till alla som luktar illa eller bara är allmänt wnb mejj.



1. Kissie. "Åhh, kolla på mig! Jag ä en dum blondin som tror att alla är wanna be mej!" Men hallå! Minst halva sverige är blondiner och har rosa läppar. Finns tillochmed bevis på att du är wnb alla andra, hahah, så passa dej.

2. Reklam-bloggar. "I dag så hittade jag den här skitbra sidan!" eller "Kolla vda jag hittade i dag! En gratissida, jag har vart medlem i fem minuter och har redan 3 presentkort!" Hahaha, ingen vill väll läsa en sån blogg? Inte jag iaf. Och det är ju jag som räknas i den här bloggen, men det visste ni ju redan.

3. Stora hundar. Usch, dom är lixom läskiga. Om dom typ blr arga på dejj så är du lixom död. Kolla bara på sånna där skit stora hundar, vad heter dom? grandanoias eller nåt, när jag och Tringa var ute och gick i går gick vi förbi en gård, där dom hade en sån där gigantisk hund som typ började skälla eller nåt, så jag vart typ skiträdd. Jag trodde serriöst den skulle hoppa över staketet och äta upp oss! :o Det ska vara små, söta hundar. Typ chihuor!


Kommentarer
Postat av: pinky

sv. okej, men är det okej om jag tar bilder då från din blogg och fixar lite med en ny header? och vilken storlek vill du ha på den? Alltså hur många px i bredd och höjd? Sen, jag kan inte göra den idag, eftersom lla redigeringsprogram finns på min mammas data, men jag kan börja på den imorgon iaf =) Och sen just det, vill du ha exakt som dessies, eller lite annorlunda? =) Kram!

2009-05-03 @ 14:58:20
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: Lina

hej du har väl inte missat de nya sidorna att enkelt tjäna pengar på sin blogg?



kika in hos mig, ja har redan tjänat jätte bra på bara några dagar :)



http://sommarslyna.blogg.se

2009-05-03 @ 15:34:36
URL: http://sommarslyna.blogg.se/
Postat av: RIVETS

sv jasså! :P kul. :D <3

2009-05-03 @ 15:43:21
URL: http://rivets.blogg.se/
Postat av: pinky

sv. okej, ja det ska jag försöka fixa. Jo men gör ett sånt inlägg, och du får jättegärna länka min blogg =). Förlåt att jag tjatar lite nu, men bara s jag inte gör fel, vill du ha samma bakgrund som Dessie också, eller vil du ha kvar den bakgrunden du har nu? Eftersom hennes header är ju liksom inbakad i bakgrunden om du förstår vad jag menar =) Kram!

2009-05-03 @ 16:01:01
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: pinky

sv. haha, nej men det är helt lugnt, bara bra, så det blir rätt från början. men jag fattade inte riktigt hur du menade med bakgrunden, hehe. =) Ja byta menyn kan jag fixa =) Kram!

2009-05-03 @ 16:08:34
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: Melina

Ska du kalla någon wannabe?! Du har tagit bilder från Kissies blogg, skriver om typ exakt samma saker. Fjortis är du desstom. Usch

2009-05-03 @ 20:52:43
URL: http://melinalagerstedt.blogg.se/
Postat av: Melina

Haha ska du kalla någon wannabe?! Tagit Kissies bilder, skrivit typ exakt likadant och tror folk älskar dig. Äckliga randoom. Fjortis dessutom. Usch

2009-05-03 @ 21:00:00
URL: http://melinalagerstedt.blogg.se/
Postat av: Melina

Haha ska du kalla någon wannabe?! Tagit Kissies bilder, skrivit typ exakt likadant och tror folk älskar dig. Äckliga randoom. Fjortis dessutom. Usch

2009-05-03 @ 21:00:05
URL: http://melinalagerstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0